Recuperatorii asasineaza datornicii la întretinere

0

In romania populatia saraca ar trebui eutanasiata, nu stiu cum isi permit sa mai traiasca, sa respire aerul bogatasilor, care in proportie de 90% au facut averi prin furt, jaf national, si de cele mai multe ori furand bani direct de la acei oameni saraci, care abia mai au ce manca.
In ultimi ani, in romania preturile la alimente au crescut cu pana la 100%. tot asa a crescut si pretul la utilitati.  Dar in acelasi timp salarile au scazut, iar o mare parte a populatiei a ramas fara loc de munca. (Aici nu ma refer la bugetari, care in proportie de 70% sunt  niste  putorii ordinare, spagari imputiti, scarbe, si care tin umbra pamantului degeaba) ci la cei care lucreaza la patron pentru 5 mill. si nu lucreaza 4 ore pe zi. nu sunt spagarii, si muncesc, nu stau cu curu pe scaun, pentru ca altfel ar fi dati afara.
Dar mai sunt si o mare masa de pensionarii, care au pensi sub 7 mil. nu jeguriele care au pensi de lux.  care abia mai pot sa isi cumpere medicamente,  mancare etc.

O mare parte a acestor oameni au ramas cu  restante la intretinere,  Pentru ca au avut tupeul jegos sa manance de sarbatorile de craciun sau revelion 500g. de sunca, si 5 sarmale, o piftie, si sa bea un pahar de suc, sau vin. aceasta nesimtirea jegoasa  ar trebui pedepsita  crunt, pentru a le fi invatatura de minte. cum sa isi permita sa faca asa ceva, si sa nu plateasca intretinerea la bloc. cum isi permit acesti „infractori” sa nu dea bani, francezilor, austriecilor, grecilor, nemtilor, evreilor etc. Cum pot avea acest tupeu?
Pentru ca au tupeul incredibil de a nu isi  platit restantele  pe ultimele 90 de zile  aceste persoane,  vor fi urmariti  de mercenarii. Incepand din luna mai, zeci de mii de romani cu restante la intretinere vor fi calcati in picioare de  recuperatorii.  Se spune ca unul din patru  romanii risca  sa fie executat silit.
Mercenarii deja sunt in culmea fericiri si   s-au pregatit pentru un numar record de dosare  de tupeisti care au ramas  restanţieri.Declaratia unui „mercenar”

„Ne aşteptăm la o creştere în lunile mai-iunie, în special pe zona utilităţilor, unde restanţele facturilor din ianuarie-februarie ale acestui an vor ajunge peste 90 de zile de întârziere şi mai mult ca sigur vor intra în gestiunea noastră, acestea fiind protocoalele cu societăţile de utilităţi”,

Eu cred ca in situatia actuala extrem de multi oamenii, vor ramane pe drumurii, pentru ca  pentru o restanta de 1000 lei, cu tot cu penalizari, si procentul de 25% a acestor mercenarii, lunar sa creasca cu peste 50%, iar sumele finale vor fi de  10 ori mai mari. Si pana la urma cum majoritatea nu au nimic, ce sa fie vandut,  li se vor vinde locuintele. Defapt acesta este scopul real, vanzare locuintelor acestor oameni, care in mare parte sunt prostiti, iar locuintele lor vor fi vandute pe nimic, „mercenarii” isi vor lua bani iar fostul proprietar va mai primi ceva maruntis.
Eu  mai cred ca, multi nu vor suporta sa ramna fara casa, si se vor sinucide. In perioada urmatoare rata sinuciderilor  va creste simificativ, cel putin cu 50%.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*