Revoluţionarii din braşov au intrat în greva foamei!!

0

Carnetele de revolutionarii au fost,si vor fi o afacere profitabila. Oficial sunt 21.000 de revolutionari  care au scapat de (Iliescu) luptatori sau urmasi ai eroilor-martiri (parinti, soti si copii  a mortilor din Revolutie). Cheltuiala anuala de la bugetul statului este consistenta: „110 milioane de euro merg anual către revoluţionari”, a declarat premierul, după ce „Adevărul” a calculat şi a prezentat toate chetuielile statului cu revoluţionarii pe fiecare an în parte. 617 milioane de euro este suma pe care statul român a plătit-o revoluţionarilor, cu titlu de indemnizaţie, din 2004 (de la intrarea în vigoare a Legii 341) şi până în prezent. 112.464.504 euro ne costă revoluţionarii numai în 2011. În total, „nota de plată”a Revoluţiei achitată de statul român celor care s-au intitulat revoluţionari, în ultimii 22 de ani, se ridică la două miliarde de euro!
Daca ne uitam la suma anuala. si sa o inmultim  cu ani de cand se dau aceste indemnizati vom vedea ca suma este exorbitanta. Dar trebuie sa nu uitam si de alte benefici pe care le au aceste persoane: Scutirea de impozite,spati comerciale gratuite,transport in comun/CFR. gratuit, plata abonamentului Radio/tv. si alte sute de benefici.

Acum nu cred ca ar fi o problema prea mare daca ar lua aceste indemnizati cei care merita, dar in proportie de 80% acestea sunt luate de, fosti securisti,criminali, si de falsi revolutionarii etc. Sute de revolutionari s-au reunit  la Timisoara, pentru a cere stoparea „fabricii de certificate” de revolutionar, in conditiile in care zeci de mii de romani au primit fara drept asemenea certificate.
1) Zeci de certificate de revolutionar au fost anulate, dupa ce Curtea de Apel a validat deciziile Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii (CNSAS), care a stabilit ca detinatorii acestora au facut politie politica.
2) Au certificat de revolutionar, desi in 1989 aveau varste intre 10 si 14 ani(sunt situati in care copii de hotii, care au condus tara nici nu erau nascuti,si au certificate de revolutionari)
3) Oficial, 28 de fosti colaboratori sau chiar fosti ofiteri ai Securitatii detin certificate de luptator in Revolutie, dar numarul lor poate fi mult mai mare. Pana in prezent, au fost verificati doar 8.000 dintre cei 21.000 de revolutionari – luptatori sau urmasi ai eroilor-martiri (parinti, soti si copii de morti in Revolutie).
Mai mulţi generali, printre care Mitică Iliescu şi Cătălin Voicu, ambii foşti consilieri ai lui Ion Iliescu, sunt somaţi să restituie terenurile şi alte bunuri primite „nelegal” ca  revoluţionari. ofiţeri de Miliţie, Armată sau Securitate care au participat la reprimarea demonstranţilor în timpul revoluţiei şi apoi au primit brevete de revoluţionar. În baza acestor acte, ofiţerii au obţinut diverse bunuri, între  care terenuri   situate la marginea unor păduri şi pe malul unor lacuri sau bălţi. Pe lista neagră a asociaţiei se află generalii  Dumitru Iliescu, Cătălin Voicu (aflat în arest pentru corupţie), Ion Suceavă, Valerică Dabu, Marin Oană, Mugurel Florescu, Mircea Mureşan, Gheorghe Carp. Ofiţerii au obţinut brevete de revoluţionar în timpul primului mandat de patru ani al preşedintelui Ion Iliescu. Tot în acea perioadă, mulţi dintre ei au obţinut apartamente, spaţii comerciale, terenuri de mii de metri pătraţi pe malul lacurilor Snagov sau Mogoşoaia, unde ­şi-au construit vile impunătoare.
Mai multe detali despre tupeul jegos al acestor javre gasiti pe RomaniaLibera
Pentru aceste drepturi acum impostorii fac greva foameii( nu spun ca cei care au intrat in greva foamei la brasov sunt impostori, dar dupa parerea mea majoritatea da:
Motivul pentru care cei 59 de revoluţionari au încetat să mai mânânce îl reprezintă anularea drepturilor băneşti lunare, în valoare de circa 2.000 de lei/persoană,Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:
Un documentar foarte bun este facut de pro.tv

 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*