pretzmic.ro

- Advertisement -

Ştiri de ultimă oră


VIZUALIZAT 17 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Roman Cooper Corp. Canada proprietara Cupru Min

elefant.ro

- ADS -

In stirea de ieri, am spus ca „jefuirea” romaniei continua. tot ieri am spus despre cei care sunt interesati sa „cumpere” Cupru Min. Tot acolo am spus asa:

Cine vrea sa o cumpere? Normal” investitori” strategici, straini, impusi de “fmi” acestia sunt din: AUSTRALIA, OLANDA, CANADA, BULGARIA.

Dupa cum se stie. pentru licitati trucate, trebuie sa fie si un naparlit, care nu are sanse, doar asa de dragul imagini, a intrat si BULGARIA.

Firmele sunt:

1) OZ Minerals = Australia

2) Ellatzite-Med AD = Bulgaria

3) Roman Copper Corp = Canada

4) Dundee Holding B.V=  Olanda

Oricum dupa parerea mea. cel putin una din aceste firme, este un  offshore. Cel putin despre Roman Copper Corp. nu se stie nimic.

Acum ramane de vazut. cine va fi “investitorul” strategic. Cu toate ca eu cred ca Roman Copper Corp, are sanse de cel putin 70%. pentru ca. nu se stie nimic. Are in numele firmei ROMAN. Care poate da senzatia ca ar fi firma romaneasca.

Eu merg pe varianta.3 si 4.

Sa  le luam pe rand.

1) Dupa cum se stie. pentru licitati trucate, trebuie sa fie si un naparlit, care nu are sanse, doar asa de dragul imagini, a intrat si BULGARIA.

Stirea de azi: Chiar înainte de startul licitaţiei, bulgarii au fost descalificaţi. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: 

Astia au fost mascarici. Dar au mai ramas 3.

2) Oricum dupa parerea mea. cel putin una din aceste firme, este un  offshore. Cel putin despre Roman Copper Corp. nu se stie nimic.

Cu toate ca eu cred ca Roman Copper Corp, are sanse de cel putin 70%. pentru ca. nu se stie nimic. Are in numele firmei ROMAN. Care poate da senzatia ca ar fi firma romaneasca.

Dupa cum spuneam ieri. Eu merg pe varianta.3 si 4

Si am avut dreptate. Feriticita posesoare a Cupru Min. este Roman Copper Corp,  Ma abtin sa spun ca este o firma offshore. 

Deci am avut dreptate. Inca o data acest blog. mic, a avut dreptate.

Acum intrebarea este. Cine este in realitate aceasta Roman Copper Corp?

VIZUALIZAT 17 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns