Romania blocata, Cine profita?

0

In mare parte deja se stie despre situatia din tara. Pana acum 4 persoane au murit, mii de persoane blocate in masini pe sosele, sunt persoane bolcate in masini de peste 40 de ore, fara apa, mancare,caldura etc. Autoritatile cam minimalizeaza  numarul sechestratilor,Ieri  seara sa declarat ca totul este sub control, si oamenii, sunt in afara pericolului, Dar la acea ora mai erau blocate in zapezi cel putin 1000 de oameni,
In mare asta este situatia. Ce nu se „stie” sunt alte lucruri.

Sa vedem cine a castigat din acesta situatie critica! Si cum au acctionat autoritatile.
1) Militia rutiera, excorta masinile de lux, si cele cu persoane strine.(normal nu gratis)
2) Masinile de dezapezire umblau pe strazi cu lamele ridicate,(pentru a nu consuma combustibil) fara a face nimic. doar pentru a parcurge km.contractati
3) Jandarmeria,armata,si cei de la dezapezirii,  isi faceau treaba doar contra spaga.Dai spaga iesi din zapada, nu acolo mori!
4) Sa nu uitam si de scoaterea de ajutoare, mancare, apa etc. din rezerva statului, care de obicei ajung la primari,militie etc. asa sa intamplat de fiecare data
5) Si ce este inca important, Pretul dezapeziri pe km. este cel mai mare  din lume.(vorbrsc serios). iar pe condica se trec ca lucreaza 500 utilaje, dar in realitate „lucreaza” 10, normal bani se incaseaza pentru 500!!
In concluzie, Guvernanti au mai scapat de 4 romanii(cam putin). Sa umplut contul bancar, a baietilor destepti,care au monopol pe dezapezire!
Militari,jandarmi,si cei de la dezapezire, au avut ocazia sa faca „putina” spaga. In concluzie. traim in romania, dupa 1 zi de ninsoare romania sa blocat.
Situatia inca este destul de critica,zapada inca nu sa topit(atunci vin inundatile). In zilele urmatoare vine frigul.Aici va fi o mare poroblema… vor muri o gramada de oamenii de frig.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*