România este o dictatură, Basescu poate fi îndepărtat decât prin revoluţie!

2

Azi pe site-ul ziarului de manevra al  USL. a aparut o stire care este una foarte manipulatoare, Romanii (si nu numai) sunt foarte usor de manipulat, Manipularea opiniei publice prin informatie este unealta folosita in diverse scopuri, in general nu pre curate!!
De cele mai multe ori informatia este folosită cu bună .stiintă în scopuri de manipulare si care contravin eticii morale, în goana unor personaje avide după faimă, putere,control al maselor,de foloase necuvenite, si interese de clan mafiot.unele persoane fac orice. Cateva ex: Hitler, Ceausescu Stalin, Mao Ei au rămas în istorie prin cruzimea de care au putut da dovadă, dar si prin abilitatea cu care  au putut manipula atât de usor milioane de oameni.   

Sursa FOTO: stafie.blogspot.com

Si in zilele noastre se practica acesta metoda de manipulare a maselor cu Televiziunea,presa,radio etc. Una din cele mai cunoscute pentru o parte a romanilor, este „revolutia” romana. unde TVR a fost unealta de manevra a populatiei,si in mare parte direct responsabila pentru multe crime petrecute in ani 1989- 1993.revolutie -mineriade. Dupa 2000 au inceput o manipulare generala a maselor  prin presa scrisa,tv,radio. acesta practica este si acum pusa in aplicare. Un caz destul de grav este un articol postat azi de jurnalul.ro. Articolul suna cam asa:
Publicistul american John Lindauer, doctor în economie, fost profesor universitar, om de afaceri, politician republican (deputat în Alaska), compară regimul din China, cu cel din România, considerând că şi unul şi altul nu pot fi îndepărtate decât printr-o… revoluţie! prezice că acestea vor deveni păguboase, în momentul în care guvernul autoritarist comunist va fi răsturnat de o revoltă – posibil armată.

Ca şi Tunisia, România a trecut de la monarhie, la dictatură (cea comunistă), care a fost înlocuită (în 1989) de un regim aparent democratic, dar a cărui popularitate este în prăbuşire abruptă. Chiar dacă Traian Băsescu nu a devenit preşedinte din 1989 (aşa cum Ben Ali s-a instalat în 1987 la cârma Tunisiei), el a fost permanent în structurile de conducere la nivel înalt ale noului regim şi s-a folosit din plin de acestea pentru a dobândi puterea absolută. Lindauer arată că anul viitor este aşteptat un Congres al Partidului Comunist Chinez (PCC) şi că noua conducere de la Beijing ar putea schimba politicile macroeconomice. Însă, în ansamblu, stilul de guvernare va rămâne acelaşi. Jurnalul.ro

Acest articol publicat in acest site. care este portavocea USL indeamna clar poporul la revolutie,razboi civil.acesta find singura metoda prin care mai poate ajunge la putere. Dupa nenumarate tentative de al da jos pe Basescu.
Acum vreau sa spun si eu ceva.Doar un retardat mintal poate spune ca azi in romania este dictatura, cand pe toate televiziunile,ziarele,site-uri etc. actuala guvernare este facuta in tot felul,Sa nu uitam ca sa ajuns pana acolo de in aceste interese meschine de grup infractional sunt implicati si familile actualilor „guvernanti”
In concluzie cine sustine asta este, un retardat mintal,o curva politica, un imbecil etc.Sa nu uitam de MAREA  cenzurare a presei din ani 2004, de pe vremea lui nastase.
Dar este de inteles ca ordinul se executa nu se discuta!!!

1 afisări

2 răspunsuri la “România este o dictatură, Basescu poate fi îndepărtat decât prin revoluţie!”

  1. Romania nu mai e stat comunist din ’89, pe cand Republica Chineza nu a putut face acest pas, imaginandu-va de acei sapte mii de impuscati la noi, iar la ei …. nu e bine! Actuala Constitutie e si pentru USL-sti si Ponta & Co. daca doreste razboi civil uitand ca e si avocat(oare bicefal?) atunci nu e bine.

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*