România implicata cu informati in omorarea lui Osama bin Laden,

0

Dupa cum se stie ieri Osama bin Laden a ofost omorat de aramata americana in Pakistan Ieri, preşedintele american Barack Obama a anunţat că liderul al-Qaida Osama bin Laden a fost ucis în Pakistan.
Despre acest subiect se discuta pe toate televiziunile din lume, Am specificat si eu cate.va intrebari,si dubi despre acesta „asasinare” LINK
Azi a aparut o stire data publicitati de televiziunea americana CBS, cum ca, informatii pentru capturarea/asasinarea lui Osama bin Laden, ar fi fost primite dintr-o inchisoare secreta a CIA, care se afalata pe teritoriul Romaniei, de la niste membri al-Qaida inchisi in aceasta inchisoare.

Potrivit agenţiei de presă americane, actuali şi foşti oficiali americani afirmă că Khalid Sheikh Mohammed, „creierul” din spatele atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001, le-a oferit anchetatorilor pseudonimul unuia dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai lui bin Laden.
CIA a primit informaţii similare de la succesorul lui Mohammed, Abu Faraj al-Libi. Ambii au fost supuşi unor tehnici de interogare dure în închisori CIA din România şi Polonia. sursa EVZ.RO

Deja aceasta stire imi provoaca un pic de teama, Si am impresia ca se stie deja viitoare tinta a razbunari al-Qaida, Sper sa ma insel, Dar viitoarea tinta este posibil sa fie Romania, De aici se explica si sedinta de urgenta a CSAT,(Consiliului Suprem de Apărare a Ţării), Care a fost ieri seara la ora 19.00, la Palatul Cotroceni, sedinta condusa de Presedintele tari Traian Basescu.
Oficial discutile au fost :

„Bună ziua.
Aşa cum aţi fost informaţi încă de ieri, astăzi vă fac o scurtă declaraţie legată de cele stabilite în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, în şedinta care a avut loc în data de 2 mai a.c., la ora 19.00.
A fost o şedinţă care a avut două subiecte pe ordinea de zi. Primul s-a referit la solicitarea Statelor Unite ale Americii de a utiliza Aeroportul Mihail Kogălniceanu şi Portul Constanţa ca infrastructuri de tranzit pentru transportul de militari şi tehnică militară către Irak şi Afganistan – probabil ştiţi că Statele Unite încă au în Irak 150.000 de militari -, dar şi pentru transportul de militari şi tehnică militară din Irak şi Afganistan către Europa. Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a aprobat utilizarea Aeroportului Kogălniceanu şi a Portului Constanţa pentru tranzitul către şi dinspre Irak şi Afganistan. În felul acesta, Kogălniceanu şi Portul Constanţa devin două infrastructuri strategice şi pentru Statele Unite, nu numai pentru România. Procesul se va derula în primele două luni în vederea autorizării, după care va funcţiona autorizat, fără supraveghere americană, în baza acordului dintre România şi Statele Unite. De asemenea, temporar, având în vedere că una din bazele din Mediterană este într-un proces de modernizare, pe Kogălniceanu vor putea staţiona patru avioane cisternă ale Statelor Unite şi patru avioane de transport C17. Acestea sunt doar temporar, problematica legată de tranzit este una pe termen lung. continuare presidency.ro

Acum om vedea ce se va intampla pe parcurs, dar ne putem astepta la artifici in multe tari din Europa/SUA


 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*