pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Romania S.R.L

eurogsm.ro

- ADS -

Acum vreo 2 saptamani a aparut o stire aparent banala. Un sef de clan mafiot din Neamt a fost impuscat.mortal.Toate bune si frumoase( a crapat doar un camatar imputit. sa crape tot neam-ul lui)Ce a socat cel mai mult este ca dupa cateva zile seful militiei Neamt Aurelian Şoric. a plans dupa Camatarul sef. se pare ca Judetul era condus de grupurile de interlopi Mararu, Mironescu si Tata. Normal cu sprijinul Militiei.Procurori.Judecatorilor.Avocatilor.Notarilor.Parlamentarilor.Senatorilor.etc.

In romania exista o harta a clanurilor mafiote si zonele pe care le conduc din fiecare judet.oras.Asta este mizilic pentru ca pe langa ei mai sunt inca cateva mii. care conduc cartiere din orase.Eu spun ca acesti interlopi sunt doar papusile. si alti sunt adevarati mafioti Militiei.Procurori.Judecatorilor.Avocatilor.Notarilor.Parlamentarilor.Senatorilor.etc.de ce spun asta pentru ca in proportie de 99.99% sunt implicati si aceste persoane in sprijinirea acestor clanuri mafiote.O mica descriere gasita pe goagal.

Politia Neamt condusa de interlopi
Caz fara precedent: in doi ani la IPJ Neamt, condus de Aurelian Soric, nu s-a luat nici o declaratie in 2195 de dosare cu infractiuni grave; iar in 2010 nu au fost inregistrate alte 84 de dosare talharii, santaje, violuri. Judetul era condus de grupurile de interlopi Mararu, Mironescu si Tata. Seful IPJ Soric si adjunctii sai sunt cercetati prealabil, penal.Nici un raport de control postdecembrist al Ministerului Administratiei si Internelor nu a oglindit atat de fidel situatia reala, …

Cazul nu este singular. este ceva general doar ca este bine ascuns de sefi militiei romane din motivele enumerate de seful militiei Neamt. Dau bani cu camata. mai pe romaneste sunt niste camatari imputiti care fura casele oamenilor.

Trageti cu ochiul la declaratile de avere a clanurilor mafiote care ne conduc si sa vedeti ca aproape toti au bani dati cu imprumutul.

Oare de ce au scos camataria din codul penal?

Eu mai cred ca  odata ce acest mafiot era sprijinit in camatarie.si alte infractiuni. de seful politiei.avocati.judecatori.DNA. si alti ,,,oameni,,din conducerea judetului. Era imun la lege si nici Dumnezeu nu ii facea nimic( pentru ca era sprijinit si de  biserica Romana)

Dupa ce se spune prin ziare Cristian Chilat. a fost batut foate grav de camatarul mort. si cum acesta avea imunitate la justitie si-a facut singur dreptate

Bravo omule te consider un justitiar. Care a dat camatarilor gloante cu dobanda

VIZUALIZAT 20 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns