Romanii, atacati cu arme in Ungaria

0

Daca pana acum romani, erau atacati doar in zonele maghiare din romania, Extremisti unguri ataca romani in ungaria, sau mai pe romaneste, vanatoare de romani.
Un român a fost împușcat în trafic în Ungaria. Asupra bărbatului au fost trase două gloanțe. Șoferul spune că agresorii se aflau în pădure.
Victima, pe nume Gheorghe Sbierea, a declarat pentru B1 TV că se întorcea în România din Polonia, când, la aproximativ 200 de metri distanță de intersecția drumului 41 cu 49, după localitatea Nyíregyháza, a început să se tragă asupra lui.
Bărbatul spune că unul din gloațe i-a nimerit parbrizul autoturismului, el fiind rănit ușor în zona frunții de unul din gloanțele trase.
M-a lovit din lateral, m-a șters la frunte, probabil eu în momentul ăla mă uitam în oglinda din dreapta. Glonțul m-a șters în frunte…”, a spus victima.
Gheorghe Sbierea a declarat că după incident, a văzut venind din sens opus un microbuz cu nume românești, în care se aflau șapte persoane, șoferi de TIR, care se întorceau în România și care au decis să se întoarcă din drum după ce s-a tras și asupra lor cu aproximativ 30 de secunde înainte.
Până la acest moment nu se știe dacă gloanțele erau reale sau de cauciuc.
Mai mult, victima spune că în urma mașinii sale venea un TIR cu cisternă cu numere românești, și că s-a tras și asupra acestui autovehicul, gloanțele nimerind în zona oglinzii, însă nicio persoană nu a fost rănită.
Întregul incident s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 23.00. Unul dintre români a alertat autoritățile la numărul 112, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului în 15-20 de minute. sursa 
 
 
Cu siguranta vinovati nu vor fi depistatii, exact cum sa intamplat si in italia ,cand cetateni romani erau vanati pe strada cu pusca, nu au fost gasiti vinovati nici pana azi.
Dar romani trebuie sa accepte toate jegurile acestor „bozgori”
 

 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*