casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Romanii au cea mai mica speranta de viata din UE.

eurogsm.ro

- ADS -

Romania are cea mai mica speranta de viata din UE.  Dar asta nu este o problema, pentru ca TOATE guvernele din ultimi 22 de ani, au muncit intens pentru asta. si se pare ca munca lor are rezultate vizibile.

Azi sa facut publica o statistica, a sperantei de viata a cetatenilor din UE. romania este pe un loc fruntas. In capul listei sunt spanioli cu o speranta de viata la femei de 85,3 si la barbati 79,1.  Iar pe ultimul loc se afla romania cu spewranta de viata la femei de 77,3 si la barbati de 69,6.

Romanii traiesc prea mult. iar guvernul ar trebui sa ia masuri drastice pentru a stopa  acest tupeu”jegos” a romanilor de a trai sa apuce pensia, Este inadmisibil ca oameni de rand, sa traiasca mai mult ca  imbuibati romaniei. Nu stiu cum isi permit, este inadmisibil sa traiesti atat. Si consider acesta „nesimtire” drept Sfidare nationala

 

Cu toate ca eu sunt sceptic in privinta acestei statistici. pentru ca in romania daca ajungi la varsta de 65 de ani, deja este extren de batran. Iar mi se pare  prea mica varsta de iesire la pensie, ar trebui sa fie schimbata la 90 de ani.

 

melimeloparis.ro

Graficul in intregime este realizat de econtest.

Sursa foto:econtext.ro

VIZUALIZAT 23 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns