„Romanii sunt buni de munca, dar nu vor sa lucreze”

0

Azi sfinti astia din presa, au facut public o statistica facuta de cei de la INS.  Din acea statistica reiese ca romanii sunt puturosi.

Paradox naţional. Aproape 500.000 de români sunt buni de muncă, dar nu îşi caută un job, potrivit datelor INS. Din cei jumătate de milion de potenţiali angajaţi, aproape 190.000 sunt din mediul urban, iar restul trăiesc în mediul rural.
Motivele pentru care nu îşi caută un loc de muncă sunt diferite: de la faptul că nu găsesc decât oferte cu salariul minim pe economie sau că preferă să mai aştepte până să găsească un loc de muncă mai bun.

Foto:go4it.ro

Pai lucrari voi 10 ore pe zi pentru un salar de 5 mil.lunar Jurnalisti de 2 lei.
Un alt motiv pentru care oamenii nu se înghesuie la muncă este şi faptul că trebuie să facă naveta. La agenţiile de ocupare a forţei de muncă beneficiază de ajutor doar cei care vin să se înscrie. Indemnizaţia de şomaj se acordă pentru o perioadă de şase luni.
Aici chiar ca cei care spun asta sunt ori prosti, ori platiti de putere. Pai ma desteptilor.  Daca faci naveta trebui sa-o platesti, In functie de distanta un abonament lunar poate fii intre 1-5 mil. mai exista cazurii, cand mergi la lucru, si stai si 10 ore, si nu ai cu ce veni acasa,(asta datorita lui Vodcaroiu)
Daca mai pui la socoteala si mancarea pentru lucru(nu cea de acasa) mai pui lunar inca 5 mil. In situatia in care salariul lunar este de cel mult 7 mil. Atunci trebuie sa mai aduci bani de acasa sa poti sa platesti transportul, si mancarea la lucru, Mancarea de acasa, intretinerea nu mai conteaza!
In proportie de 70%  un angajat la patron ia in mana cel mult  mult de 7 mi. salarul minim pe economie. Degeaba are pe fluturas de salar 10 mil.
Repede acuzati mai bugetarii jegosi ce sunteti? Imputitilor.

 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*