„Romanii sunt destepti” SPAM general.

0

O campanie pusa la cale de SOV si slugile lor, a inceput deja sa fie un spam general. Ce este interesant la acesta asa numita schimbare a  perceptiei negative a motoarelor de cautare atunci cand cineva cauta „romanii sunt….” sa nu mai apara  ex.romanii sunt paduchiosi,prosti etc, Dar ignora ASTA Este curioasa sustinerea ei de multe site-uri gen softprdia, care nu permite,pirateria,spam-ul  etc,(oare asta nu este spam cu motoarele de cautare)  sa nu mai spunem ca oameni primesc mesaje pentru a sustine acata campanie mesaje care vin cu mile..

Mi se pare o aberatie, cu ce te incalzeste pe tine roman, de ce spune google despre tine ca popor, traiesti mai bine? iti creste salarul? daca google spune ca esti destept. Aici cred ca este un interes financiar. sau o campanie promovata agresiv pentru  a deturna populatia de la alte furturi etc.
Ce ma deranjeaza la acest part de campanie, de cand a inceput sa transformat intr-o campanie PRO spam, In ultimile 2 zile primesc pe mail cel putin 100 de mesaje cu subiectul; Vrei ca imaginea ta pe internet sa se schimbe? Tasteaza acum „romanii sunt destepti” pe google!
Pe mess, la fel. pur si simplu iti bloceaza tot messu cu aceste mesaje. Eu am inceput sa raportez deja pagina http://www.romaniisuntdestepti.ro/ ca spam.

Daca vor sa faca acest part numit  campanie, sa o faca fara spam,Cei care sunt deranjati de aceste mesaje raportati ca spam mesajele si pagina de mai sus.  aici: google.com/ si pentru google.ro
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*