Sa ne spalam creierii cu Zero TV

answear.ro

 

Azi, butonand la telecomanda in cautarea de noi aberatii politicianiste tembelizate, opresc involuntar pe postul Zero TV, in care stimabilul domn Barbu, se pregatea sa arunce cu bulgari de aur in populatie, cu un titlu surprinzator:”…reconstructia tarii a inceput”.
De ce acest titlu, m`am intrebat, cand majoritatea romanilor nu mai vor sa sa`i vada pe socialisti la Putere, daramite pe Marele Chiulangiu.
Probabil domnul Barbu uita un lucru si manipuleaza voit telespectatorii sai, care sunt tot mai putini pe zi ce trece si asa indobitociti pana la refuz de televiziunile lui Felix, rastalmacind ceea ce s`a scris prin ziare si s`a spus la celelalte posturi de televiziune:”…guvernul a cazut printr`o miscare a unui vot tradator si nicidecum printr`o miscare de vointa populara…”.
Adica monser Barbu, guvernul Ungureanu a cazut ca asa au vrut opozitia, nu ca asa au vrut oamenii de rand.
Personal, cred ca domnul Barbu traieste doar in studio la Zero TV si nu prea iese nici la geam, caci la alte televiziuni nu are de ce sa se uite cand are in fata domniei sale, imagina cu chipul dansului, pe ecrane.
Si reprezentantul Zero TV, se mai intreaba de ce CNA vrea sa`i inchida postul?

VIZUALIZAT 24 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More