Sancțiuni de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID la Brașov

ATENTIE: Foto Cu Caracter Ilustrativ!!!
0

Polițiștii brașoveni au desfășurat ieri o nouă acțiune de verificare a respectării normelor privind limitarea răspândirii SARS-CoV-2.
Acțiunile au avut loc în centrele și societățile comerciale din județ, precum și în zonele aglomerate, cum ar fi stații de transport în comun sau piețe. În total au fost verificate câteva mii de locații și persoane și s-au aplicat mai multe sancțiuni, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru:

Polițiștii brașoveni au verificat aproximativ 3.050 de locații, 156 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 155 de mijloace de transport persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 104 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în valoare de 4.000 lei. De asemenea, polițiștii brașoveni au verificat 5.545 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Polițiștii vor desfășura și în perioada următoare astfel de activități pentru a limita răspândirea COVID.
 

1 afisări
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*