Santajul legal in politica. Ilegal pentru „prostime”

0

Dupa cum se stie, justitia este corupta in proportie de 99%. si subordonata direct politic. Daca eu, santajez pe cineva, sunt condamat conform codului penal, cu inchisoare  intre 1-5 ani.
Dar cum eu, sunt un infim, si nu am bani,imi  merit pedeapsa, Totul se schimba radical. daca esti un, devalizator de banci, un hot de padure, judecator, parlamentar etc.

Articolului 207 din noul Cod penal defineste fapta de santaj, respectiv ‘constrangerea unei persoane sa dea, sa faca, sa nu faca sau sa sufere ceva, in scopul de a dobandi in mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul’, fapta care se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani.
Liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor Mate Andras a declarat, la TVR Cluj, că în cazul în care PDL se va răzgândi cu privire la înfiinţarea unei facultăţi în limba maghiară, Uniunea va ieşi de la guvernare,
Hotărârea de guvern discutată în şedinţa de marţi a Executivului prevede modificarea structurii UMF din Târgu Mureş, prin înfiinţarea Facultăţii de medicină şi farmacie cu predare în limba maghiară (350 de locuri) şi engleză (50 de locuri), reiese din documentul dat marţi publicităţii.
Acum problema este in felul urmator, Cel santajat sa fie pedepsit si el. Dar cum cel santajat o vinde si pe masa, si o fut€ in gura, si pe masa, pentru a ramane la OS.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*