Sanziana Buruiana sex, si pe prima pagina!!

0

Daca esti femeie si vrei sa devi vedeta. o poti face foarte usor, prin sex, sau sa iti arati tatele la tv. sau pur si simplu te dai amanta unui barbat cunoscut, actor,fotbalist etc.(daca nu ai inhibiti si esti asa de disperata poti incerca si cu femei) :))
Daca acum aprox, 2 saptamani sa facut mare scandal ca tanti Buruiana, a fost filmata fara dreptul ei la “Plasa de Stele”, si i sau vazut silicoanele, Dupa ce a luat bani pe farsa, Ea a amenintat ca da in judecata Antena1 Tânăra vrea să ceară despăgubiri de 100.000 de euro, ţinând cont de faptul că nu a acceptat niciodată să apară în ipostaze nud, imaginea sa fiind şifonată serios după acest incident.


Daca acel scandal nu a avut scorul in EURO  dorit, sa hotarat fabricarea altui subiect de prima pagina  Ieri sa anuntat cu mare tamtam. si cu banere de 2 metri  pe site-uri asa:
Imagini de filme XXX recent, în Gradina Botanica din Capitala, cu Sânziana Buruiana si iubitul ei, Bobby Constantinescu, în rolurile principale. Tanti a postat pe contul ei de FaceBuci niste poze, care au fost preluate de „papafomisti”
In poze madam Buruiana cu iubitul  fac un mic preludiu in vazul lumi, prin linsul pe tate si aratare poponetului.Pozele sunt mai jos,


 

Pentru a intra in zona exclusiv adultilor clik pe link http://sexy.realitateafaracenzura.ro

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*