Scene îngrozitoare la Galaţi. O „tiganca” a fost SNOPITĂ în BĂTAIE

0

tigancaO scenă de groază s-a petrecut pe străzile din Galaţi, unde un bărbat a început să ia la bătaie o femeie care avea un bebeluş în braţe. Imaginile au fost surprise de o cameră de supraveghere a unui bloc.
O mamă a fost bătută cu cruzime în plină stradă de un tânăr. Femeia se afla în compania mai multor persoane care urcau într-o maşină. Când a încercat să se urce în maşină, tânăra mamă a fost lovită, trasă de păr şi izbită cu capul de maşină şi trântită la pământ cu tot cu copilul din braţe.
O altă femeie din grup a reuşit să-i ia bebeluşul din braţe, însă agresiunile au continuat din ce în ce mai brutal, situaţia agravându-se. Tânăra care a încercat să ferească copilul din cauza furiei agresorului a fost şi ea lovită de un alt bărbat.
Incidentul a avut loc în această dimineaţă în jurul orei 06.29 şi nici până în acest moment, poliţia nu a identificat agresorii sau cauza carea dus la vătămarea femeii. În tot acest timp, şoferul maşinii, un bărbat mai în vârstă, nu a intervenit deloc în conflict.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*