casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

SENZAŢIONAL: Realitatea Media a intrat în insolventa

eurogsm.ro

- ADS -

Acum ceva timp, Realitatea Media titra cu litere mari asa:  „SENZAŢIONAL”: OTV a intrat în insolvenţă

Televiziunea lui Dan Diaconescu a intrat în insolvenţă, înainte de a opri definitiv emisia din ordinul Consiliului Naţional al Audiovizualului,

Am vazut in acea perioada, emisiunile in care pitipoancele, aveau orgazm cand  spuneau cuvantul  insolvenţă OTV , si impotenti la acest cuvant aveau erectie. Sa discutat mult despre acest subiect insolventa OTV.

Doar ca aceste specimene, au ajuns si ei in acesta situatie. Normal, acum nu mai au orgazme, si nu aloca spati de emisie pentru acest subiect.

Doar au scris ceva in footer-ul sitului lor, nou nout, Care pana acum, cel putin eu nu la-m vazut,Ce scrie acolo,

SC Realitatea Media SA se afla in procedura insolventei reglementata de Legea nr. 85/2006, in conformitate cu incheierea de sedinta din data de 07.09.2011, pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a VII-a Comerciala in dosarul nr. 58935/3/2011.

CNA- Consiliul National al audiovizualului: Bd. Libertatii nr.14, sector 5, cod 050706, Bucuresti www.cna.ro

melimeloparis.ro

Nu stiu cand a aparut acest comunicat acolo, dar este stiut ca nu sa facut tam tam, Doar  este stiut ca problema este una mai veche.

Raportul de insolventa spune ca, Datoriile totale ale Realitatea Media sunt de 74,2 milioane de euro,

De ce a intrat Realitatea în insolvență, potrivit lichidatorului și care sunt soluțiile propuse în Raport, în continuare:

“Începând cu anul 2006 până la data de 6 noiembrie 2009, finanțările primite de la acționarul majoritar Bluelink communicazione sunt în valoare de 47.724.375 EUR, din care 25.550.000 EUR s-au convertit în capital social în perioada 2006 – 2011 şi 2.543.968 EUR s-au compensat cu creanțele deținute împotriva acestuia.”

Este util acest Remember pentru cei care mai cred in teledonurile, organizate de ei, dar si pentru concursurile „extrem”de „dubioase” organizate de ei.

Trebuie sa vedeti cine este in spatele acestei Televiziuni, pentru a avea frisoane pe spate, si a va gandi la FNI,FNA si alte manari financiare, organizate cu scopul precis, de a „jefu” poporul roman.

VIZUALIZAT 24 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și
1 Comentariu
  1. […] cele şase luni de insolvenţă, Realitatea Media a acumulat restanţe de peste 2 milioane de euro. SENZAŢIONAL: Realitatea Media a intrat în insolventa      SENZAŢIONAL: Realitatea, gata de faliment   Ce este foarte curios, este ca o mare parte […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: