Sergiu Andon pierde functia de deputat!

0

Acum cateva ore a aparut o stire, in care implicat este un vechi „securist” care in ani 70 era procuror.Pe atunci procurorii, erau membri cu rang  mare in PC.(Partidul Comunist) Azi acest …., era membru in PC (Partidul Conservator) Oare sa fie doar o coincidenta? Eu nu cred in coincidente. Iar sa nu uitat ca, patronul PC (Partidul Conservator) este banuit ca ar fi furat bani romaniei, din comertul exterior.
Sa revenim la stire: Sergiu Andon pierde functia de deputat, al partidului PC. El a fost declarat incompatibil de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Sergiu Andon a fost avocat într-un dosar în care  Dan Voiculescu era inculpat,si  acuzat de corupţie.

FOTO: ziare-pe-net.ro

În 14 aprilie 2011, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a câştigat faza de fond a procesului intentat de deputatul conservator Sergiu Andon după ce l-a declarat incompatibil pe acesta pe motiv că, parlamentar fiind, a fost avocat într-un proces de corupţie, dar decizia a fost contestată la instanţa supremă.
Curtea de Apel Bucureşti respinsese contestaţia formulată de Sergiu Andon faţă de hotărârea ANI prin care deputatul fusese declarat incompatibil.
În iunie 2009, sesizaţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), inspectorii de integritate au constatat că Sergiu Andon a devenit incompatibil cu statutul de parlamentar întrucât a acordat, ca avocat, asistenţă juridică unui învinuit într-un dosar penal de corupţie.
În cazul în care decizia ANI ar fi rămas definitivă, Andon risca să-şi piardă locul din Camera Deputaţilor. Sursa 

Eu cred ca aceasta decizie este una politica. si normal pusa la cale de Basescu. Pentru a distruge partidul de buzunar a lui Voiculescu. Daca cineva crede ca Voiculescu, sa retras din partid, este un imbecil. Accelasi  lucru este si la PSD. Iliescu este capul. Restul sunt doar niste…….,

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*