Simona Gherghe îşi ironizează invitatele

answear.ro

Este pentru a doua oara în ultima vreme când Simona Gherghe, la emisiunea ei, 100% OTV-ista,  îşi ironizează invitaţii.

Prima data,  Prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, de la Antena 1, a dat-o în bară, la începutul show-ului ei, de marţi seară. În timpul promo-ului pentru subiectele din ediţia respectivă, Simona nu şi-a dat seama că a rămas cu microfonul deschis şi şi-a permis s-o jignească pe Ana Vaida, care mai este cunoscută şi ca Sharon Stone de România.

Subiectul era că tânăra respectivă acceptase rolul de muncitoare sexy, într-un reportaj fabricat, probabil, chiar de colegii ei de la „Acces direct”.

La vederea imaginilor, Simona a avut o replică mai ciudată: „Cine este, mă, penibila asta?„. După ce prezentatoarea şi-a dat seama că are microfonul deschis, s-a întrerupt din vorbă.

A doua oara. „AţiSimona Gherghe observat cum toate fetele din materialele noastre au buzele aşa, umflate? Chiar, ia să prezint şi eu aşa următorul material.

Sincer, buzele ei se muleaza bine cu microfonul

http://www.click.ro/vedete/romanesti/simona_gherghe-face_misto-simona_gherghe_isi_bate_joc_de_invitati_0_1552044828.html

 

http://www.click.ro/vedete/romanesti/simona_gherghe-ana_vaida-gafa_0_1546645399.html

VIZUALIZAT 26 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More