pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

SOCANT: Bianca Drăgușanu, lăsată cu casa goală, fără soț și fără copil

eurogsm.ro

- ADS -

Bianca Drăguşanu se teme pentru această săptămână în care va găsi casa goală. Întrebată despre momentul în care Sofia va creşte şi se va căsători, vedeta a reacţionat imediat, spunând că Victor nici nu vrea să audă de aşa ceva.

„Sunt tare tristă, îmi pleacă fata de acasă. Nu, nu se mărite! Să nu audă Victor! Zice că o încuie în turn, o leagă de calorifer. Pentru ea viitorul ginere trebuie să aducă salata din grădina ursului. Victor le va duce pe mama şi pe Sofia la hunedoara. Vor sta o săptămână. O să mă duc acasă şi o să găsesc casa goală”, a spus Bianca Drăguşanu într-o emisiune TV.

cel.ro

Chiar şi aşa, această săptămână îi va fi de ajutor Biancăi. „Eu la vârsta mea nu mai am somn. Am acasă un ceas cu cuc mic aşa de vreun an, cu două picioare, aşa, e ceva de vis. Sunt trează de la ora 6 şi jumătate, cam aşa. Pentru mine ora 1 e un fel de după-amiază spre seară”, a declarat Bianca Drăguşanu în urmă cu câteva zile.

melimeloparis.ro

Bianca Drăguşanu are o fetiţă cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum aproape un an, când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu. Vedeta a împlinit 35 de ani pe 6 martie 2017.

 

    Feed has no items.
VIZUALIZAT 60 ori,
 acai berry 900 apteka

Lasă un răspuns