SOCANT: O celebra actrita romanca a recunoscut ca s-a prostituat!!

0

erotic24.roFlorina Mihăilă, cunoscută ca ”Sexy Brăileanca” a şocat pe toată lumea când a anunţat că s-a prostituat. Vedeta filmelor pentru adulţi a spus că a recurs la asta pentru a avea bani pentru copil.
Mai exact, în urma scandalului care a avut loc între ea şi tatăl copilului, au ieşit la iveală mai multe detalii despre drama prin care a trecut Florina Mihăilă, cunoscută şi drept Sexy Brăileanca. Aceasta a povestit că a plecat în Germania pentru a se prostituata ca să îi poată asigura copilului ei nenăscut un viitor. „M-am prostituat ca să am bani pentru copil, ca să îl pot creşte“, mărturisea Florina.
Sexy Brăileanca este mămica unui băieţel de trei luni, Eric Mario, dar asta nu este un impediment în ochii admiratorilor. Fosta starletă primeşte propuneri de la necunoscuţi, dar are de fiecare dată răspunsul pregătit…şi nu este cel pe care îl aşteaptă aceştia. Florina primeşte mesaje de la admiratori aproape constant pe pagina ei de socializare, şi le răspunde acestora aproape de fiecare dată. ”Sexy Brăileanca” i-a spus recent pretendentului care o abordase în privat cu intenţia declarată de a o cunoaşte mai bine că mai are de aşteptat până ce-şi va putea îndeplini visul, cu un număr, 635.Acesta fiind bonul de ordine.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*