Softpedia, citeste mesajele private a userilor!!!!!

2

Cred ca, deja este extrem de cunoscuta marea sfanta Softpedia, Pe acolo se intamola ,tot felul de magarii,cenzura, bataie de joc asupra userilor etc.
Cum este iar cunoscut ca Softpedia nu incurajeaza pirateria,doar distribuie virusi,Unu din ex. AICI,  Dar asta nu conteaza, din virusi,ies bani pentru ei,
Din acest motiv,daca apare cineva pe acolo, si cere ajutor, si are un soft piratat,nu il ajuta nimeni,Iar cum in romania,peste 50% din PC, au softuri piratate, sunt persoane care nu sunt ajutate pe acolo,Cu mici excepti,unui moderatori,care a postat pe aria devirusare, si avea soft piratat, normal au fost facute rectificarile de rigoare, de catre moderatorul ariei,

Asa se face ca, eu am ajutat pe foarte multa lume, Prin PM, Mesaj Privat, Pe data de 04.03.2012, pe la ora 16, am avut in privat o discutie,cu un user care are soft piratat,si avea nevoie de ajutor, in devirusare.Pe  acest user il ajut de foarte mult timp, prin PM, Am rezolvat problema avuta de user,Si am mai discutat putin.
In discutie imi spunea userul ca nu intelege, de ce cei de la softpedia sunt asa de ticalosii, cenzureaza, isi bat joc de useri etc.Eu iam raspuns am raspuns cam asa:
„”Cenzura si bataia de joc, este sfanta pe softpedia, Si mai spuneam,ca  am de cele mai multe ori noduri in gat, cand vad, ce ticalosi sunt,””
In ultima perioada activitatea mea, pe acolo sa redus drastic. Dar ce surpriza am seara in jurul orei 24,Intru si imi apare cunoscutul mesaj, pe rosu, Cum ca privilegiul, de a intra, In Sfantul Bordel, mi sa ridicat. Am zis asta este.
Am mers repede sa vad de ce mi sa ridicat privilegiul de acces. Si am dat la Abuzuri, un mesaj,ca si cum ar fi fost deschis de mine, Cu textul,

Poti sa iti exprimi neingradit opiniile pe propriul blog, aici nu mai esti binevenit.
Daca cenzura iti sta in gat, esti liber sa zbori, ba chiar te-am ajutat nitel.
Libertatea are multe taisuri..

Dupa cum se poate vedea, evidentiat cu rosu, sau folosit cuvinte, folosite de mine,in PM,(Mesaj Privat).
De unde putea sti, cei de la Softpedia, ce am discutat, eu in privat?Dupa cum am si intrebat, cu un cont facut ulterior.Sunt 2 Posibilitati.
1) Userul cu care discutam, sa ma toarne,
2) Softpedia sa citeasca mesajele private!
Am intrebat userul, si a spus ca nu a facut el publica, conversatia,Si in mare parte il cred, pentru ca il ajut, de peste 2 ani, si pana acum, nu au fost probleme,
Ramane varianta 2,Asa se face ca cu, userul nou creeat. Raspund, Si las Printurile sa vorbeasca.Clic, pe poza pentru a mari!
 

 
Nu am primit raspuns. Dar dupa cum este bine stiut, Cand cineva are dreptate, si posteaza acolo, ii este sters mesajul.Eu personal, cred ca mesajul a fost sters, pentru ca am dreptate. Citesc mesajele private a userilor.
Deci useri pe softpedia,aveti  grija ce vorbiti,
„Curage” Dupa cum tu ai spus, imi exprim neingradit opiniile pe propriul blog. Si aici apare ce ati sters voi.Mai puteti spune, ca nu este cenzura pe acolo?
 
 

1 afisări

2 răspunsuri la “Softpedia, citeste mesajele private a userilor!!!!!”

  • 1) citeste: Regulament Comentarii!!
   Sa sti ca la aceasta varianta nu m-am gandit! Dar iese din calcul. pentru ca l-am ajutat de foarte multe ori. stiu din ce oras este, am avut ceva interventi la el in pc. prin remote.stiu unde lucreaza etc.
   Deci nu prea cred. Cu toate ca ai dreptate. cu acesta varianta. Cunosc foarte multi useri. care in realitate. sunt angajati Softpedia, Bucuresti,Iasi, Care au ca ocupatie, sa inscrie useri,sa atraga useri in tot felul de capcane.
   Am un mesaj. de la un fost angajat, dar inca nu il fac public.(ii santajez. sa imi dea contul inapoi. ;)) )

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*