Softpedia si reclamele fortate!!!

2

Cred ca nulti cunosc forumul softpedia? Se stie ca dictatura,cenzura,si bataia de joc a userilor, este o lege nescrisa.Dar se mai fac si alte mismasuri.
In regulament este scris asa: s. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.
La ce am evidentiat cu rosu, se incadreaza cunoscutele Addons pentru firefox,si chrome, Pentru ce sunt interzise acestea.normal pentru a castiga bani din acestea. (cu toate ca acesta politica este interzisa de google)

Daca reclami aceste fapte,de cele mai multe ori esti ignorat,sters subiectul,sau chiar banat.
In data de 30/noiembrie: a fost semnalata o problema:

O reclama imi blocheaza Firefox
Azi am patit de 3 ori acest lucru.
Cand apare reclama cu premiera filmului „”Misionarul războinic”” si daca dau click pe X sa o inchid, cursorul se modifica in „manuta” si doar din task manager mai pot inchide Firefox. Nu mai raspunde la nicio comanda Firefox
Am Win 7 si Firefox 8.0.1
Cache-ul se sterge automat la fiecare inchidere a browserului.
Am dat chiar si manual clear…
Sa vedem de mai apare.
O fi doar vreun bug ceva… dar mi s-a intamplat de 3 ori azi.
Raspunsul  softpedia este: Am anuntat agentia, ca sa investigheze si sa ia masurile necesare. Ne cerem scuze pentru neplacerea creata.

Nu stiu daca sa facut ceva, Dar au facut o alta manevra: Au facut ca acesta reclama sa iti intre si sa nu poti  naviga pe forum  aprox.30 sec. Daca dai clik oriunde in jurul reclamei, vei da clik pe ea. E cred ca au facut un fundal al reclamei invizibil, Voi evidentia  cu un patrat cu rosu in una din pozele postate zona pe care daca dati clik. veti da clik pe reclama!
 

Foametea acestora este mare!!!
 
Edit: Am facut si un video. acum apare pe toata pagina. pur si simplu astia isi  flamanzi rau,(oare cat costa acea reclama????)
 

 

1 afisări

2 răspunsuri la “Softpedia si reclamele fortate!!!”

 1. softpedia traieste din reclame, e ceva normal.
  Cand tu pui ad block le iei painea de la gura, e ceva normal s aisi ia masuri de precautie.
  E enervanta reclama aia, dar daca un procent bun de vizitatori din cele cateva sute de mii/zi de pe forum ar fi avut problemele tale, fii sigur ca s-ar fi sesizat.
  Incearca si alt browser, firefox e o monstrozitate si problema e in curtea ta.
  Se vede clar ca esti paranoi, mai ales ca se sterg automat cookies-urile, deci de fiecare data adserverul te va vedea ca „nou” si iti va arata reclamele.

  • Este normal ca traiesc din reclame, Dar odata ce bagi reclama pe toata pagina,(vezi video)fortat inseamna (abuz), iar cand ai un chenar al acelei reclame invizibil, inseama inselatorie.
   Iar in legatura cu browser-ul. o crezi tu ca este de la mine, ASA face pe orice browser,(
   Iar in legatura cu sesizarea,De cele mai multe ori,la 5 minute dupa sesizare dispare postul!!!

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*