Sondaj de opinie pentru partide si politicieni

0

In ultima perioada partidele parlamentare, au facut sondaje de opinie propri. Cel mai vehement partid a fost USL. Au trimis in general tinerii din scoli, pe la usile oamenilor. Si la mine au fost, dar eu nu am raspuns la intrebari. asta sa intamplat luna trecuta pe la inceputul luni.
Acum cateva zile sau facut aliantele pentru orase, mures, sibiu etc. in aceste „aliante” fac part majoritatea partidurile mici cu USL.

Saptamana trecuta si in judetul mures, sa facut un asemenea pact, intre mai multe partide. La aceste adunari, a fost si o cunostinta,  care  face parte din unul dintre partidele din acesta „adunatura” La acesta adunare sau discutat diferite strategi, de la mita electorala….. etc. Dar sa mai discutat si despre un sondaj facut de aceste partide la nivel de judet, si ulterior sau adunat toate datele.
Acest sondaj nu sa facut public, pentru ca este unul intern.Cel care a fost in sala de discutii mi-a dat datele acelui sondaj.

Ca incredere in capi partidelor sunt:

Victor Ponta = 36%.
Dan Diaconescu = 33%
Mihai Răzvan Ungureanu  = 16%
Gigi Becali = 9%
Traian Băsescu = 6%
Este curios ca nu apare Crin Antonescu.
 
La partide sunt surprize foarte mari.
USL =  47 %
PP-DD =  44 %,
PDL =  5%
UDMR = 4 %
Tot in acel sondaj, era si intrebarea. Ce partid  este vinovat de situatia romaniei?
PSD = 41 %
PDL = 36 %
PNL = 23%
Acest sondaj a fost realizat luna trecuta, inainte de demiterea guvernului MRU. si dupa cum am spus sa facut la nivel national. si sau centralizat toate datele la Bucuresti.
Dupa cate m-i sa spus sondajul sa facut pe un numar de aprox. 2 mil de romanii. iar marja de eroare nu se stie cat este.
Nu pot da numele celui care mi-a oferit aceste date.
Ca o remarca personala, se pare ca PP-DD are un scor extrem de bun, si le cam sufla in ceafa USL-istilor. Sa nu uitam ca USL este alcatuit din 3 partide, si este pe „piata” din 89.  Iar PP-DD  este un partid nou, de max 1 an. si este singur, dar are un scor extrem de mare.

2 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*