Sorin Blejnar a fost REVOCAT de la ANAF

0
Sorin Blejnar  seful fiscului a fost revocat azi din functia avuta in fruntea ANAF. In locul lui Sorin Blejnar a fost numit Serban Pop.
Dupa cum era de asteptat Mihai Răzvan Ungureanu a semnat  decizia de revocare a lui Sorin Blejnar din functia de presedinte,  ca in armata, el avea si un rang de secretar de stat,
Cum oala cu miere nu poate ramane fara bucatar. Mihai Răzvan Ungureanu a semnat decizia de numire  ca bucatar sef pe  Şerban Pop in funcţia de preşedinte, si acesta  cu rang de secretar de stat,la ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala)
Se mai asteapta doar publicarea deciziei in cartea de bucate( Monitorul Oficial al Romaniei) pentru a  intra in vigoare decizia de revocare.

Demiterea lui Sorin Blejnar de la  ANAF  vine exact in ziua în care sa terminat AMR  de doua luni acordate de Mihai Răzvan Ungureanu pentru ca fiscul sa aduca la oala 1,5 miliarde de euro  suma provenita din evaziunea fiscala. Iar cum in romania nu exista evaziune fiscala, suma a fost undeva la jumatate.
Nu faceti cheta pentru a dona bani pentru a nu muri de foame Sorin Blejnar, pentru ca a fost dat jos  de la oala cu miere, si mutat la stupul cu albine, Direcția de control al marilor averi.
Sa nu uitam ca Sorin Blejnar  este acuzat de USL  ca este implicat in  scandalul coruptiei din vami.
Daca este adevarat  nenea Sorin,  ar trebuii sa isi controleze propria avere. Dar eu cred ca se va spune, ca tot ce sa furat pana acum, este legal. Iar ce se va fura de acum va fii vizat de acesta institutie, Direcția de control al marilor averi.
Dar cu acesta institutie este deja alta mancare de peste, tot din aceeasi bucatarie.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*