pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestat 29 de zile

eurogsm.ro

- ADS -

Teatrul prost jucat pe scena Justitiei din Romania continua.  Si imi voi spune  poezia: “Justitia din Romania este in proportie de 99,99% corupta jegosa.imputita. si populata doar de niste hoti.criminali.spagari ordinari.care nu fac altceva decat sa isi faca avere pe spinarea poporului, si sa faca ce vrea maciuca lor. nimeni nu le poate face nimic intyro tara de Kkt”

Babacul SOV a mai fost la Spa gratuit oferit pe bani fraierilor de Romani. dar pe perioada scurta pentru ca avea  o durere la proteza, Si de acesta data va sta la SPA cateva zile dupa care va fi eliberat pe motivul razbunari politice a dictatorului Base.

Acuzatii, fapte…  a clanului SOV:  Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor zece persoane cercetate pentru delapidare şi spălare de bani în dosarul falimentării Petromservice. Printre cei arestaţi se numără Sorin Ovidiu Vîntu şi liderul sindical Liviu Luca

Procurorii susţin că banii ar fi fost rulaţi prin o serie de mai multe firme, pentru a ajunge în final la mai mulţi „beneficiari reali”, printre care Sorin Ovidiu Vîntu, copiii acestuia, Ionuţ şi Ioana Vîntu, dar şi Octavian Ţurcan, Ghenadie Nipomici şi Nicolae Popa, prin firma din Indonezia la care acesta era acţionar. De altfel, banii erau rulaţi, spun anchetatorii, prin mai multe offshore-uri, înainte de a ajunge la aceştia.

melimeloparis.ro

MAMA FNI a declarat ieri la tv mogulului sef.

Ioana Maria Vlas, fostul preşedinte al FNI, a comentat la Realitatea TV decizia procurorilor de a pune sub sechestru peste 80 de proprietăţi ale inculpaţilor din „lotul Vântu”, printre care vila de pe strada Paris, hotelul din Tulcea, dar şi blocul Gelsor din Bucureşti ale lui Sorin Ovidiu Vântu.

Vlas a sublinat că nu înţelege de ce a fost sechestrată vila de pe strada Paris în cazul Petromservice (în care Vântu şi alţi nouă inculpaţi sunt acuzaţi că au fraudat compania cu 80 de milioane de euro şi au prejudiciat statul român cu 100 de milioane de euro), în condiţiile în care omul de afaceri a cumpărat-o cu banii de la Fondul Naţional de Investiţii, nu cu banii de la Petromservice. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Tupeul jegos al acestor „javre ordinare” nu are limite, iar cu bani pot face ce vrea scula lor, pot face pariu ca va fii eliberat foarte rapid, nu sunt dovezi,(normal dupa ce  judecatori vor lua o mare spaga)

VIZUALIZAT 28 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și
1 Comentariu
  1. […] cum am mai spus si aici: Teatrul prost jucat pe scena Justitiei din Romania continua.. Era de asteptat sa vina acesta veste, cam tarziu dar a […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: