Sorin Ovidiu Vîntu artestarea Ep. fara numar!!!

0

“Justitia din Romania este in proportie de 99,99% corupta jegosa,imputita, si populata doar de niste hoti,criminali,spagari ordinari,care nu fac altceva decat sa isi faca avere pe spinarea poporului, si sa faca ce vrea maciuca lor, nimeni nu le poate face nimic”
In Romania  hoti,mafioti etc. sunt bagati in parlament.senat,top 100 cei mai bogati romani.  Furi miliarde esti liber,furi o paine esti bagat la puscarie 15 ani,
Aici cu justitia nu avem nimic de comentat,atata timp cat imaginea justitiei este madam TURCU

SOV a mai fost bagat la zdup pentru perioade scurte de timp. si eliberat, pentru diverse motive. ba il durea proteza,ba i sa impuscat cainele, ba are furung pe OO,CUR. etc.
Procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului General susţin că, din probele strânse, reiese că „falimentarea controlată a Petromservice SA a condus la prejudicierea societăţii cu suma de 83.163.165 de euro şi afectarea a 72.000 de membri ai Asociaţiei Salariaţilor, care, în calitate de acţionari minoritari, nu au mai putut încasa dividendele, datorită activităţilor frauduloase de diminuare semnificativă a valorii acţiunilor”, se arată într-un  comunicat remis luni.Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:
Fac pariu ca vor incepe javerele sa urle in Buda, ca este o razbunare politica. si implicarea directa a lui Boc,Base.Udrea. Si ca acesta arestare este doar un paravan pentru fraudele facute de PORTOCALI Iar maine va fi liber, si  va face din nou ce vrea scula lui.

Hai SOV justitia vegheaza pentru tine!!!!!

1 afisări
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*