Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat

0

Nu pot sa nu ma abtin sa nu imi spun parerea despre o mare prostituata de lux. numita ……….,   “Justitia din Romania este in proportie de 99,99% corupta jegosa,imputita, si populata doar de niste hoti,criminalii,spagarii ordinari,care nu fac altceva decat sa isi faca avere pe spinarea poporului, si sa faca ce vrea maciuca lor, nimeni nu le poate face nimic”


Dupa cum am mai spus si aici: Teatrul prost jucat pe scena Justitiei din Romania continua.. Era de asteptat sa vina acesta veste, cam tarziu dar a venit…
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat. Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv, luni seara, ca toate cele zece persoane arestate în dosarul Petromservice, printre care Sorin Ovidiu Vîntu, Liviu Luca şi Octavian Ţurcan, să fie cercetate în stare de libertate. Citeste mai mult pe REALITATEA.
Toti cei care sunt liberi sa faca ce vrea scula lor sunt: Liviu Luca, Octavian Ţurcan, Sorin Ovidiu Vîntu, Gheorghe Şupeală, Sorin Mihai, Mihai Viorel Râmboacă, Răzvan Florin Râmboacă, Zizi Anagnostopol, Daniela Braşoveanu ,Ioan Bohâlţeanu.
Acum 7 zile cand a fost retinut am spus asa: Iar maine va fi liber, si  va face din nou ce vrea scula lui. imi cer scuze de greseala, au fost mai multe zile.
Dupa cum vedeti cand furi miliarde nimeni nu se poate lua de tine. Iar ca tupeul jegos sa fie maxim(Am spus Maxim sa fie) el a declarat :
„Dacă mă duc în arest, voi lua justiția în mâinile mele” Citiţi mai mult:EVZ.ro
In Romania numai ce face acest om, in filmul acesta ne mai salveaza.

 
„”Recrutez persoane pentru infintarea unui clan mafiot. cu ramificati in toata tara”””

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*