SPAM Black Sea Residence

0

In romania, Sau facut bani din furt, falsuri, inselatori, devalizari de bancii,  vanzari de fabrici la fier vechi pentru terenuri  etc, Dar, cum am ajuns in sec. tehnologiei, mai nou se fac bani din spammer.
Mai nou in topul spamului din romania a intrat si Black Sea Residence. Black Sea Residence ofera  teren in rate,(oare doar cu buletinul?)
Sa trecem la SPAM: Acesti indivizi, trimit mesaje spam, in care au atasata doar o poza. Daca dati clic pe poza, va redirectioneaza de la  http://teren-inrate.ro. catre black-sea-residence.com.  Bitdefender detecteaza situl ca periculos.
Sa nu puneti botul la vrajeala cu : Lege nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic!!! Si raportati totul la https://www.abuse.ro/
In general adresele sunt luate de pe diverse site-uri, sau pur si simplu cumparate! Iar multi cad in capcana, linkurilor de Dezabonare, care doar le confirma ca adresa de email  este  folosita.
Adresele de email sunt sub forma de : 66748imobiliare@teren-inrate.ro, 11679imobiliare@teren-inrate.ro, 1079imobiliare@teren-inrate.ro etc. Aceste adrese sunt folosite pana sunt sunt catalogate ca spam, se sterg, si se fac altele.

Un topic special  SPAM Black Sea Residence

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*