Spectacolul viitorilor ministrii din guvernul USL

answear.ro

Spectacolul viitorilor ministrii din curvernul USL ,reprezinta in fapt doar o simulare grotesca menita sa sugereze alternativa la guvernarea de dreapta .Este evident ca spihologii comunisti folosesc tehnici mediatice pt a ademenii oamenii evident creduli sau nehotariti.Numai ca foarte multi romani greu manevrabili cu memorie solida nu au uitat ce inseamna in fapt administratie socialista.O administratie bazata pe risipire de fonduri,canalizare sociala falimentara ,mimica economiei de piata ,gestiune frauduloasa ,complicitate politica si nu in ultimul rad ingenunchiarea justitiei .


Tot acest specatacol penibil este regizat moral de buncarele naziste rtv si a3 dupa metodele proagandistice si de incitare la ura folosite de Hitler . Nu o sa va vina sa credeti ,dar chiar in plina era moderna sunt refolosite tehnici de manipulare naziste preluate ulterior de dictaturile comuniste,pt manipulare psihologica si incitare la ura .Un semnal de alarma este bine venit impotriva resuscitarii unor tehnici mediatice extrem de nocive pt democratie .

VIZUALIZAT 20 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More