Spre disperarea (pro)curistilor, pitzipoancele vor sa fie femei de casa!

answear.ro

Emisiile de divertisment put mai rau decat haznalele publice. Daca esti moderator de show si n-ai doua, trei rapandule pe post de „asistente”, nu-ti face pielea nici doi bani, asta daca nu te numesti – evident!, Mircea Badea! Ca tembeliziunile sunt, de ceva vreme, bordeluri de lux, nu mai e o noutate pentru nimeni si nici faptul ca „sexi-asistentele” au obligatia sa compromita diversi nanaci, pentru profitul tabloidelor si tragatorilor de sfori politice ori de afaceri. La ce nu s-au gandit proxenetii de moda noua, este ca parasutele scoase pe piata au cam inceput sa se plictiseasca de statulul de wc public. Incurajate de atitudinea unor baieti de treaba si cu ceva bani, cam stramba din nas si le dau cu flit „patronilor”. Adica, adio scandaluri prin cluburi cu asistenta pe post de gonflabila, adio ipostaze compromitatoare si banoase, adio petreceri private cu fetitele de pe sticla.

 

Ce mai, labagiii isi vad afacerile compromise, dupa ce au investit atat in imaginea asistentei „model”, asa ca n-au de gand sa stea cu mainile-n san. Spre exemplu, Bianca Dragusanu, acest adevarat motor de promovare a destrabalarilor televizate/scrise, s-a lasat invinsa de amor, le-a intors spatele promotorilor inca de la „Burlacita” si s-a decis sa-si urmeze barbatul visurilor. Degeaba au amenintat-o cu represalii, degeaba s-au revoltat tabloidele prin redactari acide, degeaba nu i-au mai dat banii promisi pentru emisiunea lui Botezatu, fata a tinut-o pe-a ei si pace. Rezultatul: asistenta nr. 1 a fost pusa de liber si locul i-a fost luat imediat de o alta pe care o pot fraieri mai usor. Nenorocirea e ca nici investitia „Daniela Crudu” nu se simte prea bine. Capsomanul ala de Costea, cu toate lamentarile lui Becali, refuza s-o trateze ca pe o parasuta si o duce acasa la parinti. In loc s-o tavaleasca putin si s-o paseze altuia, fotbalistul are tupeul s-o pastreze doar pentru el. Si cum o mana spala pe alta si machedon la machedon trage, logoreea lui Becali este, mai degraba, portavocea lui Capatos care se si vede deposedat de tragatoarea nr.2. Pe cine mai plimba el acum prin cluburi, pe post de clovn? Pe cine mai incurajeaza el sa dea paharele peste cap si sa se cocoate pe mese, daca Crudutza se face fata de casa? Credeti ca plimbarile „pacatosilor” prin cluburi erau asa, de amorul artei, ori pentru a-i admira petrecaretii pe alde Stoian si Capatos?! Nu, tata, patronii hogeacurilor de fitze plateau bani grei pentru dezmatul „vedetelor” si daca distractia se prelungea si in mediu privat, castigurile erau si mai bune.
Am asa, o presimtire, ca vremea porcariilor televizate e pe sfarsite. Daca se marita si Marina Dina, Andreea Mantea, Sanziana Buruiana, Andreea Tonciu, „Pamela de romànica”, showrile pornografice se vor da la fund, cu realizatori cu tot. La propriu!

VIZUALIZAT 33 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More