Starea de alertă in Vrancea.In interesul cui?

0

Dupa cum spuneam si in alt articol, Marile averi se fac, pe spatele oamenilor saraci, sau in situati de calamitati naturale etc. Azi in multe zone din romania, sunt calamitate de zapada. Sau hotarat sa faca un centru de “de ajutor” numit În Realitate eşti mai bun.

Un nou “TUN” În Realitate eşti mai bun

Imi aduc aminte ca, Acum o saptamana, cand Igas, spune ca, o sa fie zapada ca in 54. Opozitia,Ponta & Antonescu, au spus ca abereaza. Acum Pont, Dar inmplici ,trusturile de presa,si implicit jurnalisti lingai de fund, de patron. Dar acum totul sa schimbat.se aloca spati de emisie enorme, pentru a transmite din localitatile unde zapada depaseste 4 metri.(normal se face audienta, audienta aduce bani)
Premierul Emil Boc spune că nu are motive să-l demită pe ministrul Administrației și Internelor Traian Igaș pentru estimarea privind căderile de zăpadă care vor fi mai mari ca în 1954.

Acum se tot cere declarare starea  de alerta. Ce inseamna asta.Pai principalul, interes pentru care se lupta, este contractele facute pentru diverse servicii,fara licitatie, mai pe romaneste cu dedicatie, pentru firmele patronate de  anumite persoane! In acest fel se poate fura legal prin atribuirea de contracte catre firme: Cu utilaje,tractoare,camioane etc. Cu produse alimentare,paine,apa,conserve,lapte, faina,orez,zahar etc. Dar se vor face si cu alte bunuri, lemne de foc, buteli etc. Pai veti spune pai asta este bine. Da este bine, dar preturile vor fi imflate cu cel putin 1000% Daca un litru de ulei costa 6 lei, el va fi vandut cu 600 lei.Dar se pot vinde si alte produse care nu au nimic cu acesta situatie,prezeervative,rujuri etc. in functie de ca afacere are nevasta primarului,consiliereii sau alti „oamenii de afaceri”
Azi in Vrancea sa declarat stare de alerta, Cine este proprietar 99,99% pe Vrancea? Marian Oprisan, cine este acest „Domn”
ANC il acuza pe Oprisan ca a deturnat peste 15,5 milioane euro din fondurile alocate pentru refacerea drumurilor distruse de ape

Fratele lui Marian Oprişan, care a masacrat de două ori gazonul de pe cel mai mare stadion al ţării, are lipici la bani publici. Firma Gama Verde, condusă de Adrian Oprişan, a fost angajată de către consiliul local al oraşului Odobeşti pentru proiectarea şi construirea unei baze sportive în Cartierul Unirea, finanţarea fiind asigurată din fonduri guvernamentale. SURSA

Dosarul „Caprioara” – Marian Oprisan

Si ex. pot continua! Acum nu ramane, decat sa se umple conturile „baietilor destepti” Populatia din Vrancea pot sta linistiti! Contractele sau optinut. deja de mult etc.
Problema este ca: Acum totul este OK. sa vedem inundatile, Atunci sa vedeti afaceri de miliarde, Acum totul pare ca in povesti, zapada cat casa.
Spor la contracte!!!!

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*