pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Sterge un cont de Yahoo. mess.e-mail.

eurogsm.ro

- ADS -

Poate ca sunt persoane care vor din diverse mptive sa-si stearga  un cont de Yahoo. si sunt sigur ca sunt foarte multi  care vor asta. si nu stiu cum pot face aceasta treaba. Acesta optiune exista in contul de yahoo. dar este destul de bine ascunsa.Si  greu de gasit.

Pentru cei care vor sa isi stearga contul de yahoo. fac un mic tutorial. foto,

Pentru inceput trebuie sa fiti logat pe contul pe care doriti sa-l stergeti, si sa accesati acest LINK stergere cont. Aveti si optiunea de a alege alt cont dar este mai sigur sa fiti logat direct in contul pe care vreti sa-l stergeti.

1  Dupa ce intrati pe link-ul de mai sus. vi se va deschide pagina din poza:  Unde veti intra pe link-ul 1 cu rosu

Clik pe poza pentru a mari.


2) Dupa care veti fi trimis pe pagina de logare unde veti introduce datele de logare: Dupa care dati Sign  in, nr.2  La  nr.           3 aveti optiunea sa alegeti alt cont pentru stergere. Vezi imagine.

Clik pe poza pentru a mari.

3) Dupa care veti fi trimis pe pagina urmatoare unde veti introduce parola contului.si codul cod captcha din imagine. si apasati butonul YES. Vezi imagine.

4) Dupa care vine confirmarea sterferi contului.

Dupa cum vedeti in ultima imagine Yahoo. va instinteaza ca pe o perioada de 90 de zile contul este doar dezactivat.cu posibilitatea de a se reactiva. dupa care se va sterge definitiv.

Pentru probleme sau cereri de ajutor va invit pe forum Toate comentarile care cer suport tehnic pe blog vor fi sterse,

VIZUALIZAT 27 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns