Suntem ascultati non-stop!

1

Sigur nu e o noutate pentru nimeni faptul ca niciuna dintre convorbirile telefonice, ori navigarile pe net, nu se mai desfasoara in cadru particular. Adica, romanii sunt monitorizati non-stop si nici macar nu au cum sa dea vina pe cineva! La gramada si individual suntem al dracu’ de periculosi pentru CINEVA care se simte dator sa inghita toate basinile/aerele, crampele si cufurelile de care ne eliberam, asa, pentru ca poluarea sa fie mai mica. Suna telefonul, nu recunosti numarul si raspunzi prudent. La celalalt capat, o voce cunoscuta te intreaba de sanatate si intrebi daca si-a schimbat numarul, intre timp. Amicul se jura ca nu, neintelegand nici el „cuplajul”. Te intrebi de ce ar fi un oarecare sau o oarecare institutie interesata de schimbul banal de amabilitati sau de informatii de genul „sunt bine”, „am cumparat cafea” sau „pisica mea are diaree”. La fel, ai si tu un blog amarat, iti testezi talentul publicistic si hop, un alt „utilizator” isi baga nasul, dandu-ti peste cap sistemul antivirus. Sau incercand macar sa faca pe viermele bagaret si sa joace la cacealma. Am inceput sa ma satur, fratilor, de spionita balcanica, desi cred ca-i vorba, mai degraba, de o boala cu transmitere … planetara!
Stiti, pe mine ma intereseaza adevarata istorie a poporului roman. Am si io o dambla si o impartasesc tuturor. Scriu despre geto-daci, despre atlanti, uriasi, conspiratii, citand surse avizate si mult mai destepte decat mine. E o crima? Sunt un personaj periculos pentru ca-ndraznesc sa gandesc si dincolo de tampeniile toxice oficiale? Am ajuns sa cred ca raspunsul este afirmativ. Ce naiba, sunt si eu CINEVA, persoana importanta, nu un romànas oarecare, cu rate la banca si impozite cat casa!
Am ajuns, oameni buni, sa gandesc apocaliptic. De-abia astept ca unul dintre traznitii „prooroci” sa aiba dreptate, asa, doar sa se termine odata cu toata porcaria. Sa nu mai fim doar noi soricei de laborator, sa se simta si jmecherii prinsi in cursa, fara putinta de scapare. Cu ce drept, bai, nemerniciile voastre, incercati sa-mi controlati mie viata? Nu fraudez, nu insel, nu mint, doar cuget liber, in felul meu, la fel ca o gramada de poporeni. Si sa va mai zic ceva: din ce in ce mai multi „soricei” experimentali se trezesc si dau cu capul in usa custii. Si cu toate prapastiile despre sfarsitul lumii pe care le lansati ca sa ne infricosati, tot mai multi muritori dau nepasatori din umeri cu o injuratura. Nu ne mai pasa. Nu ne mai este frica de voi. Sclavii gandesc liber. Si asta va sperie ca dracu’!

1 afisări

Un răspuns la “Suntem ascultati non-stop!”

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*