SUPER IMUNITATE , de azi alesi iti poate fute feta legal!

0

victor ponta sex cu minore„Deputatul sau senatorul aflat în conflict de interese, constatat prin hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă se sancţionează disciplinar cu interzicerea participării la lucrările Camerei din care face parte deputatul sau senatorul pe o perioadă de cel mult 6 luni„, se arată în forma adoptată.
De asemenea, cererea de reţinere, arestare sau percheziţie a parlamentarilor va trebui să conţină „indicarea cazului prevăzut în Codul de procedură penală şi motivele concrete şi temeinice care justifică luarea măsurii preventive sau dispunerea percheziţiei”.
Pe de altă parte, parlamentarii din Comisia de Statut au mai eliminat din propunerile de modificare a Statutului parlamentarilor şi prevederea potrivit căreia „mandatul unui senator sau deputat încetează la data rămânerii definitive şi irevocabile a hotărârii judecătoreşti prin care se constată existenţa unei averi nejustificate şi a stării de incompatibilitate”.
Parlamentarii care renunţă la autoturism pot beneficia de o sumă forfetară al cărei cuantum este stabilit de Birourile Permanente pentru a le fi acoperite cheltuielile cu transportul în teritoriu, mai spune noua variantă de Statut. De asemenea, în raportul Comisiei privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a fost introdus un alt amendament care menţionează că se va deconta cel mult un drum dus-întors săptămânal pentru cei care trebuie să se deplaseze în circumscripţia electorală.
În acelaşi timp, comisia a decis să menţină o prevedere din Statutul deputaţilor şi senatorilor potrivit căreia parlamentarii pot exercita funcţii sau activităţi în domeniile didactic, al cercetării ştiinţifice ori ale creaţiei intelectuale, precum şi în alte domenii stabilite de lege.
Angajaţii cu carte de muncă sau contract civil al unui Birou parlamentar pot fi reangajaţi în biroul aceluiaşi deputat sau senator şi în noul mandat, în cazul realegerii acestuia”, se mai menţionează în lege. Totodată, articolul privind neangajarea la birourile parlamentare a rudelor până la gradul al III-lea a fost menţinut. „Membrii familiei deputatului sau senatorului ori rudele/afinii acestuia până la gradul al III-lea nu pot fi angajaţi la respectivul birou parlamentar”, se mai arată în raportul Comisiei privind Statutul. link
Deci, de acum alesi iti poate fute feta legal!, le place copilul tau, o pot fute, vor sa dea cu masina peste tine, o pot face, pot fura legal etc.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*