Supermarket din Arad amendat cu 5.000 de lei pentru că a vândut carne etichetată cu data zilei următoare

Billa AMENDAT pentru că vindea carne de porc "din viitor"

0

Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Arad, Gheorghe Iancu, a declarat, joi, că supermarket-ul Billa din Micălaca (zona 300) a fost sancționat cu 5.000 de lei, pentru etichetarea greșită a unui sortiment de carne.
Conform sursei citate, un client a reclamat că, miercuri seară, în jurul orei 19,30, a cumpărat o caserolă cu ”ceafă de porc fără os felii” de aproximativ jumătate de kilogram, pe care scria că a fost ambalată la data de 20 aprilie 2017, adică în ziua următoare cumpărării.
elefant.ro
Clientul s-a uitat la etichetă abia când a ieșit din magazin, dorind să se asigure că produsul este în termen de valabilitate, iar atunci a observat că a fost etichetat cu data următoarei zile.
”Sancțiunea aplicată operatorului economic a fost pentru practici comerciale și comportament incorecte în relația cu consumatorii. Operatorul și-a însușit faptul că un angajat a marcat în mod eronat data pe ambalaj”, a declarat comisarul-șef Gheorghe Iancu.
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat că va verifica, de asemenea, produsele din magazin.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*