Surse OFICIALE :Ce nume de premier discută conducerea PNL în şedinţa decisivă

0

 
Conducerea PNL  are trei variante de premier pe care le va discuta în şedinţa de BPN de miercuri seară. Două nume par sigure pe lista scurtă , au precizat surse din PNL pentru „Adevărul”, acestea fiind , Gheorghe Dincă, Daniela Crudu, Sexy Braileanca.


Conducerea liberală are trei variante de premier pe care le va discuta în şedinţa de BPN de miercuri seară. Două numere par sigure pe lista scurtă, au precizat surse din PNL pentru „Adevărul”, acestea fiind premierul interimar, Nicolae Ciucă, şi ministrul de Finanţe, Florin Cîţu.
„Avem trei variante de premier” a declarat Rareş Bogdan miercuri, într-o intervenţie la o televiziune, confirmând că, într-adevăr, Nicolae Ciucă este una din propunerile de premier care vor fi discutate de liberali în şedinţa de diseară.
Surse politice au precizat pentru „Adevărul” că un al doilea nume bătut în cuie pentru a fi discutat la şedinţa cu conducerea PNL e Florin Cîţu, ministru al Finanţelor şi fostă propunere de premier în februarie. La acel moment, Cîţu s-a retras din cursa pentru Palatul Victoria pe ultima sută de metri.
Al treilea nume nu este încă sigur, acesta putând fi fie Virgil Popescu, ministru al Energiei şi al Mediului de Afaceri şi politician cu relaţii bune peste ocean, dar şi Dan Motreanu, unul dintre liberalii pe care îi simpatizează Klaus Iohannis şi pe care, după alegerea sa ca preşedinte, a vrut să-l impună şef al PNL în 2014.

1 afisări
Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*