Swingers Party: Revelionul sexului 2018!!!!

0

Unul dintre cluburile de gen din Capitală organizează ”Revelionul Sexului”, o petrecere în care aveți ocazia să vă bucurați de finalul de an și la care nu numai dopul de șampanie „explodează”. Dar pentru acest lucru va trebui să fiți un pic deschiși la minte și să înțelegeți că există anumite reguli „ale casei” pe care va trebui să le urmați.
Costul pentru petrecerea de Revelion nu sunt mai mari decât cele ale unei nopți la o cabană pe Valea Prahovei sau într-o altă zonă a țării. Pentru femeile singure costul biletului pentru petrecerea de Revelion costă 300 de lei, pentru bărbați costă 1.000 de lei, iar dacă veniți în cuplu, prețul este de 800 de lei.
Pentru că s-au gândit și la cei care vin din afara țării, clubul oferă și locuri de cazare pentru străinii care vin special pentru a face sex de Revelion. „Dintre clienții obișnuiți ai clubului nu vin prea mulți în această perioadă, așa că petrecerea se organizează pentru cei care vin din afară. Din acest motiv avem în ofertă și o noapte de cazare la mai multe hoteluri din Capitală”, a declarat pentru Libertatea, Ionuț Brândușă, reprezentant al clubului.
Oficialii clubului se așteaptă să aibă același succes cu această petrecere așa cum au în fiecare an, chiar dacă printre participanți nu se află prea mulți dintre clienții obișnuiți. Așa că, dacă se ia în calcul și o noapte de cazare, ”pachetul” pentru Revelion ajunge să varieze ca preț de la 525 de lei până la 1225 de lei. Cazarea se face la un hotel de trei sau patru stele, în funcție de alegerea dorită.
 
Ce trebuie să știți despre petrecere
„În afara taxei de intrare nu mai trebuie să plătiți nimic. În acest an, special pentru voi, Attraction Club vă pune la dispoziție un bufet premium, cuprinzând o varietate mare de gustări reci și calde, delicioase și aspectuoase. În ceea ce privește băuturile, veți putea servi de la soft drinks (Cola, apă plată/minerală) până la vinuri, gin, Campari, votcă și whisky”, se arată pe site-ul clubului.
La Revelionul Sexului clienții vor avea parte și de showuri erotice puse în scenă de cele mai savuroase și sexy dansatoare. Anul acesta nu se acceptă decât 40 de cupluri participante.
Petrecerea va începe la orele 21.00, iar dacă vreți să faceți o impresie bună ajungeți cam în jurul acelei ore. Oficialii clubului vă recomandă să veniți îmbrăcați pentru o petrecere de Revelion, nu în haine sport. Un minim de decență trebuie menținut… măcar vestimentar!
vibratoaredelux.ro


 
 

 

Aveți chef de ceva provocator, erotic hard, grandios și spectaculos?! Atunci ați nimerit unde trebuie pentru că Revelionul Sexului revine la Attraction Club special pentru voi. Se spune că sărutul de la miezul nopții îți aduce noroc pentru anul următor. Locurile sunt limitate, iubitorii de petreceri provocatoare nu vor rata petrecerea, așa că fă-ți rezervare din timp și asigură-te că nu ratezi o noapte de pomină.
Sâmbătă, 31 decembrie, Ora 21:00         
Attraction Club, strada Agricultori nr. 16            
Eveniment destinat exclusiv persoanelor cu vârsta de peste 18 ani!    

 

Alege biletele la  Revelionul Sexului

Remediu pentru marirea penisului: iti doresti un penis mai mare si mai gros sau o erectie de mai lunga durata?

Alege categoria de pret si apoi numarul de bilete

Bilet Cuplu>> De la 800,00 RON

Bilet barbat singur>>> De la 1.000,00 RON

Bilet femeie singura>> De la 300,00 RON

Pret normal>>>>300,00 RON
15 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*