Taxa de prima inmatriculare ilegala

0

Poate multi isi mai aduc aminte de,Taxa de prima inmatriculare propusa de Fotomodelul sef  al romaniei CTP. Calin Popescu Tariceanu. prin 2008 pentru masinile second-hand, doar cele aduse din strainatate. Cu aceasta taxa sa ajuns ca multi sa fie nevoiti sa plateasca taxa de inmatriculare de 2-3 ori valoarea masini, In acest fel sa ajuns ca o masina din Romania care are o vechime mai mare de uzura.si care a circulat pe drumuri de proasta calitate,  de peste 25-30 ani.sa fie lasate sa circule pe drumurile nationale. Iar o masina fabricata dupa 1995 sau chiar 2000. care a circulat pe autostrazi, si drumuri de buna calitate, din UE. sa nu ti se permita sa-o inscri( nu au zis ca nu te lasa dar au pus o taxa sa te invete minte) Sa facut atunci mult tam tam, dar rezultatul a fost ZERO.

Foto pixelulalbastru.ro

Acum tinand cont ca aceasta  lege de taxare suplimentara a masinilor second-hand aduse din alte tari, sa fie supra taxate. a fost un autoCadou pe care si la oferit Fotomodelul sef Tariceanu. lui si firmei lui de importuri de masini reprezentanta Citroen.
Sa ajuns cu procesele pe la Curtea de Justiţie a Comunităţilor Europene. unde sa dat verdictul TAXA ESTE ILEGALA.

Taxa de primă înmatriculare încalcă legislaţia Uniunii Europene întrucât produce un dezavantaj la vânzarea maşinilor second-hand din alte state pe teritoriul României, arată Curtea de Justiţie a Comunităţilor Europene, într-un punct de vedere exprimat la cererea unei instanţe româneşti.
CEJ precizează, în comunicatul citat, că procesul judecat de Tribunalul Sibiu a fost intentat de un român pe nume Tatu, care şi-a cumpărat, în iulie 2008, o maşină second-hand din Germania, cu preţul de 6.600 de lei. Vehiculul avea o capacitate cilindrică de 2.155 de centimetri cubi şi standard de poluare Euro 2, fiind fabricat în 1997, an în care a şi fost înscris în Germania. Sursa +continuarea

Acum ramane 2 intrebari?

  1. Cine va plati bani pentru despagubiri?
  2. Va fi tras la raspundere oare Fotomodelul pentru asta?

Imi permit sa imi dau cu parerea la aceste intrebari.

  1. Normal statul Roman, adica prosti de contribuabili. cetateni romaniei.
  2. NUUUUUUUUUUUUUU, Nici el, nici alti,

 

 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*