pretzmic.ro

- Advertisement -

Ştiri de ultimă oră


VIZUALIZAT 13 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Teodor Melescanu sef la SIE

elefant.ro

- ADS -

Daca pana acum credeati ca in romania exista partide politice! sper ca acum sa va dati seama ca „Politica este o curva” Iar PSD+PNL+PC+PD-L+UNPR+UDMR.  toti sunt doar niste profitori,niste famili mafiote, divizate sub divere  denumiri!

  • In romania Doctrina de partid este. jaful national
  • Imbogatirea lor, a copiilor, rudelor, amantelor etc.
  • Ei in realitate nu sunt dujmani, (ma refere aici la partide politice)
  • Singurul dujman al PSD+PNL+PC+PD-L+UNPR+UDMR. este poporul roman.Ce faci cand ai un dujman! Normal il elimini!!!
Sursa foto: adevarul.ro
Cine mai crede in partide politice, este un dobitoc. Toti sunt la fel.Inca o dovada.
Băsescu l-a propus pe Teodor Meleşcanu la şefia SIE
Senatorul liberal Teodor Meleşcanu a fost propus de către preşedintele Traian Băsescu pentru conducerea Serviciului de Informaţii Externe (SIE). Marginalizat în PNL, după un conflict cu Crin Antonescu, Meleşcanu a fost ministru de Externe şi ministru al Apărării.
Normal ca propunerea a fost si accepta Sunt zvonuri cum ca  Teodor Meleşcanu. inainte de 89. avea o meserie mai speciala:

În anul 1966 a fost angajat ca diplomat în Ministerul Afacerilor Externe; promovând succesiv, prin examene și concursuri, pâna la rangul de ambasador. A îndeplinit următoarele funcții în cadrul ministerului: atașat diplomatic la Direcția Juridică a Tratatelor (1966-1970) și secretar III la Departamentul Organizații Internaționale, Secțiunea Tratate de dezarmare (1970-1978). În această perioadă, a urmat cursuri postuniversitare la Facultatea de Științe Economice și Sociale a Universității din Geneva (1967-1968) și Institutul Internațional de Înalte Studii Internaționale din Geneva (1967-1970). A obținut în anul 1973 titlul științific de doctor în științe politice și drept internațional la Universitatea din Geneva.

Între anii 1978-1985, Teodor Meleșcanu a fost detașat ca secretar II la Misiunea Permanentă a României de pe lângă Organizația Națiunilor Unite și alte organizații internaționale de la Geneva. Revine în România în anul 1985 în Centrala Ministerului Afacerilor Externe, îndeplinind funcțiile de secretar I la Departamentul Securitate Internațională și Dezarmare (1985-1990), subsecretar de stat, șef al Departamentului America Latină, Asia și Africa (23 august 1990 – mai 1991) și secretar de stat (mai 1991 – 19 noiembrie 1992). În anul 1990 a fost promovat la rangul de consilier diplomatic, apoi în 1992 la cel de ambasador. wikipedia.org

O persoana inteligenta, isi poate inchipui ce meserie a avut acest domn,inainte de 89,

Mai este ceva important, despre functile avute:
 A îndeplinit funcția de ministru de externe în Guvernul Nicolae Văcăroiu în perioada 1992-1996 și pe cea de ministru al apărării naționale în Guvernul Tăriceanu, în perioada aprilie 2007–decembrie 2008.
Cand au fost facute cele mai mari jafuri?
Sa nu uitam ca, acest membru de vaza, al PNL, acum aprox. 2 saptamani ii facea in tot felu pe Basescu & PDL.
Eu sunt ferm convins. ca in viitoprul apropiat PDL+PNL. vor face un giveci(alianta) impreuna!
VIZUALIZAT 13 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns