pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Tribunal a decis tăierea salariilor cu 25% este ilegală

eurogsm.ro

- ADS -

Scaderea salarilor bugetare cu 25 % este ilegala. Cine a decis asta Nimeni altcineva decat Justitia romana(oare este privata sau bugetara?)

Cred ca vom ajunge ca justitia sa ne decida si  cat  :Sex sa facem, cata mancare sa mncam .cata apa sa bem.etc.Oare daca ar merge un angajat de  la patron. la care i sa scazut salarul tot acest verdict i se da?

Nu cred pentru ca Ei ,,judecatori,, sunt bugetari si au drepturi.celalti cetateni. Sunt doar cei care le dau cate o spaga si. atat. Si marsi in aia a mati de patronace.

Ce bine este sa iti stabilesti salariul cum vrea scula. & lindicul  tau de judecator.

Justitia Romana este reprezentata de:

1 JUDECATOR

2 MAGISTRATI

3 JUDECATOARE 

Daca ar fi sa dam mai multe ex.am scrie 1 an de zile nonstop.

O nouă instanţă a dat câştig de cauză bugetarilor în privinţa reducerilor salariale cu 25%. Tribunalul Călăraşi a decis, în urma unei sesizări a FSLI, că tăierea salariilor profesorilor cu 25% este ilegală.
Profesorii,  membri ai Sindicatul Liber din Învăţământ Călăraşi, afiliat la Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, au contestat în instanţă reducerea salariilor cu 25%.
La începutul lunii noiembrie, Tribunalul Călăraşi a decis să oblige autorităţile locale să restituie profesorilor sumele aferente tăierii cu 25% a indemnizaţiei de concediu, informează FSLI, printr-un comunicat.
„Decizia Tribunalului Călăraşi confirmă faptul că Legea 118/2010, prin care Guvernul a redus veniturile cu 25%, începând cu data de 1 iulie 2010, este una abuzivă. FSLI şi-a exprimat această poziţie încă de la punerea în aplicare a acestei legi”, spun sindicaliştii.
De asemenea, potrivit FSLI, procese similare sunt în derulare şi în alte judeţe, unde instituţia are organizaţii sindicale afiliate. „Sentinţa obţinută la Tribunalul Călăraşi a creat, astfel, un precedent şi sperăm ca restul proceselor din ţară să primească sentinţe similare”, se arată în poziţia FSLI.
În 14 octombrie, Tribunalul Vâlcea a decis să oblige primăria unei localităţi să le plătească unor angajaţi sumele tăiate în urma aplicării legii prin care veniturile bugetarilor au fost reduse cu 25%, în motivarea deciziei instanţa arătând că bugetarilor li s-a încălcat dreptul la proprietate.
Astăzi, premierul Emil Boc a declarat că o decizie judecătorească a unei instanţe nu poate opri aplicarea Legii prin care se reduc cu 25% salariile bugetarilor, subliniind că în privinţa acestei măsuri Curtea Constituţională s-a pronunţat.
„Dar când patronii dvs au fost obligaţi să vă taie salariile, au încălcat drepturile omului?”, i-a întrebat premierul Boc pe jurnaliştii care i-au solicitat să comenteze decizia Tribunalului Vâlcea, care a stabilit că tăierile salariale de 25% încalcă dreptul la proprietate.
„Decizia CCR cu privire la diminuarea salariilor a fost de constituţionalitate, cu alte cuvinte o decizie judecătorească a unei instanţe nu poate opri aplicarea legii, iar acea decizie, evident, este atacată la instanţele superioare, ea nefiind definitivă. Practic, aici cuvântul l-a avut CCR care a spus că această lege este constituţională”, a explicat primul-ministru. SURSA

In aceasta situatie. cred ca romania nu mai are nici macar.Dreptul sa spuna JUSTITIE. care este o unealta personala a celor mentionati mai sus ,,(nu pot fi numiti oameni si nici macar porci. si porci au demnitate)″

Sa mai distrus un slogan in romania Justitia

VIZUALIZAT 18 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns