Şerban Nicolae: Tupeu de Senator PSD!!!

0

Serban-Nicolae-fluturasi-electoraliSenatorul PSD se află pe lista comunicată de Senat, la solicitarea MEDIAFAX, între parlamentarii care au solicitat sume pentru acoperirea cheltuielilor de cazare în regim particular, în cuantum de 101,5 lei pe noapte. Totodată, în declaraţia de avere depusă odată cu dosarul de candidatură în 15 octombrie 2012, acesta menţiona că deţine o casă de locuit în judeţul Ilfov de 490 de metri pătraţi, în „devălmăşie” cu Adriana Nicolae. În secţiunea destinată periodei de timp în care a fost dobândită, Şerban Nicolae menţionează anii 2009-2011 şi precizează că aceasta este obţinută prin „construcţie”.
Conform Statutului parlamentarilor, „deputaţilor şi senatorilor, care nu au domiciliul în municipiul Bucureşti, li se asigură pe durata mandatului cazare gratuită sau, la alegere, în cazul în care nu beneficiază de cazare gratuită, li se acordă, pe noapte, pe bază de declaraţie pe propria răspundere dată în condiţiile legii, 70% din tariful minim practicat de unităţile hoteliere şi care este achitat unui deputat sau senator”.
Potrivit declaraţiei de avere, Şerban Nicolae mai deţine teren agricol în Ilfov de 1650 de mp şi teren intravilan de 550 mp, un autoturism Land Rover Freelander şi bijuterii şi obiecte de artă de aproximativ 25.000 de euro.
Senatorul PSD mai susţine că a acordat împrumut circa 300.000 de lei către societatea de avocatură Şerban Nicolae şi Asociaţii, dar şi 100.000 de lei către Tempus Grup. Totodată, el are datorii de 200.000 de euro către o persoană fizică, cu termen de achitare în 2022. link
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*