Tupeu jegos de medic bugetar!!

0

Dupa cum tot spun eu…. Sistemul de sanatate din Romania este unul corupt de jos pana sus.Iar”medicii” care il populeaza sunt niste spagarii ordinarii,si niste criminali imputiti, GARANTAT Ministerul Sanatati & Colegiul medicilor care sunt vidanjele acestor porcii numiti medicii.prin curatarea kkt-ului facut de ei. Si ei merg pe ideea ca nimeni nu le face nimic si pot face ce vrea scula lor.
Azi avand niste probleme si trebuind sa merg la „Spitalul de ortopedie”din targu mures, am avut parte de o imagine care ma lasat perplex. pacenti care au fost azi.30.11,2011 la acel spital au dat spaga, aruncau cu bani in stanga si”in dreapta( cu bani la vedere fara jena)pretentile medicilor in general  merg pe Euro, bancnote de 50-100 Euro(nu se accepta harti de 5,10,20 euro) Iar in ron sumele trebuie obligatoriu sa fie de peste 500 ron dar la acesta suma se cam stramba din nas. Se mai accepta si cadouri,cafea,bomboane de ciocolata, cat si alte cadouri mai de valoare.

Acum ca aceste javre iau spaga(cer fara ai interesa daca ai de unde sa dai) Linga mine si inca vreo 3 doamne, o doamna blonda inalta si bine imbracata sa oprit sa discute cu o asistenta,o doamna de vreo 50 ani, ce am auzit din gura asistentei ne-a lasat masca, pe toti din acea zona si care am auzit discutia.Discutia  dintre blonda/asistenta a fost cam asa:
Doamna blonda: Cand il pot gasi pe doctor(…..) in spital?
Asistenta: Depinde pentru ce?
Doamna blonda:pentru a discuta cu el despre operatia de azi.
Asistenta: A da pentru  bani atenti,cadouri „domn doctor” are program in fiecare zi dupa ora 8(20 seara)
La acesta afirmatie am ramas cu gura cascata.eu cat si celelalte persoane care erau in zona.Va puteti da seama ca aceste japite isi fac program pentru spaga legal pe bani poporului, Mai trebuie sa se afiseze pe usile de la intrare in spital orar pentru spaga..
O alta chestie Dr. de garda se plimba permanent pe holuri(numai consultati nu facea) normal timpul trece leafa merge,  Sa comandat pizza la spital si oameni au ramas sa astepte pana sa mancat pizza etc.Salarul este mic dar salariul este fudulie,spaga este temelie
Deci daca mergeti pe la acel spital este indicat sa stiti mercurialul spagi…..
Nu mai are rost, Romania este o tara pierduta. nu mai avem nicio speranta!!!

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*