casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Ucraina se ia de OO-le lui.Adrian Năstase

eurogsm.ro

- ADS -

Se stie ca Romania a fost acceptata in NATO. si UE. in schimbul unor”servicii” Aceste servici constau in cadouri cu fabrici,uzine,combinate,petrol etc. facute  catre anumiti investitori „strategici” Toate acestea au fost facut in perioada mandatului lui Adrian Năstase,

Se mai stie ca acest”om” este cel mai cinstit roman!! fara dosare,fara condamnari, cinstit, si muncind  de diminiata pana seara la ferma lui de la Cornu.

Azi un „hot” din Ucraina. a avut tupeul sa se ia de OO-le lui.

melimeloparis.ro

Un parlamentar ucrainean a acuzat UE de practicarea unor standarde duble în justiţie, după ce Uniunea ar fi criticat Ucraina pentru procesul Iuliei Timoşenko, dar ar fi ignorat cazuri precum cel al fostului premier Adrian Năstase.

 

„Pe de o parte, preşedintele este garantul drepturilor constituţionale şi libertăţilor cetăţenilor. Dar pe de altă parte, este greşit să-l forţezi pe Ianukovici să intervină într-un proces care a început cu mult înainte de preşedinţia sa. Cred că rezolvarea acestei situaţii prin mijloace ilegale cu unicul scop de a respecta cerinţele Partidului Popular European (PPE) va face mai mult rău Ucrainei”, a adăugat parlamentarul.

„Încă de la început, reprezentanţii PPE nu erau pregătiţi să ne asculte, ei au apărat Blocul Iulia Timoşenko în calitate de aliaţi politici. Situaţia referitoare la fostul premier al României Adrian Năstase, care a fost acuzat de aceleaşi lucruri ca Timoşenko, adică abuz de putere, este un exemplu clar”, a mai apreciat parlamentarul Leonid Kojara.

„Europa s-a concentrat pe Ucraina şi nu observă România, deoarece crede că ţara care nu este membră UE este o pradă mai uşoară pentru partidele politice europene. Socialiştii europeni încearcă să-l protejeze pe Năstase, dar acest lucru se petrece în tăcere”, a adăugat el. CONTINUARE

Vreau sa-i spun acestui domn din Ucraina asa:

Stimate domn. In romania exista  o vorba: O mana spala pe alta, Si amandoua fata. Dupa ce acest „domn” a servit investitori strategici propusi de UE & NATO. acum este randul lor sa-l apere.

 

VIZUALIZAT 17 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și
1 Comentariu
  1. ByREV spune

    pai practic scopul caderii comunismului in toate tarile esteuropene a fost extinderea mafiotilor economci spre teritorii noi, nu mai aveau unde 😉

    Prin 2000 practic s’a cam terminat cu acapararea pietelor fostelor tari comuniste, au inceput pregatirile la viitorul razboi din Irak.

    Se termina si cu razboiul, incercara cu revoltele din egipt, tunisia, libia, siria etc … dar e cam cu cantec, zona instabila si „greu accesibila” … asa ca mai au un as in maneca:

    Razboiul cu IRAN 🙂

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: