Un bărbat a fost arestat după ce a intrat cu mașina în reședința cântăreței Taylor Swift și a încercat să forțeze o ușă securizată

0

Poliția din New York a anunțat, vineri, că l-a arestat pe un bărbat care a intrat cu mașina, în timpul nopții, în reședința cântăreței pop Taylor Swift și a încercat apoi să intre cu forța în clădire.

Morgan Mank, în vârstă de 31 de ani, din Virginia, a fost arestat după ce a condus pe contrasens pe o stradă din cartierul Tribeca, din sudul Manhattan-ului, unde se află reşedinţa vedetei de 32 de ani, cu aproape 200 de milioane de urmăritori pe Instagram, relatează Agerpres.

Potrivit raportului poliţiei consultat de AFP, vineri în jurul orei locale 3, „martorii afirmă că au văzut un bărbat într-o maşină mergând pe contrasens pe strada Franklin şi izbindu-se de clădirea rezidenţială”, în care locuieşte Taylor Swift. Suspectul „a ieşit apoi din vehiculul său, s-a apropiat de clădire şi a încercat fără succes să forţeze o uşă securizată”.

Mank a fost ulterior transportat la spital, a transmis poliţia, care nu a confirmat că acesta ar fi făcut comentarii ostile la adresa vedetei.

Nu este prima dată când starul pop este ţinta celor pe care i-a descris drept „hărţuitori” şi împotriva cărora vrea să se protejeze. În 2019, în revista Elle, ea povestit că au existat „destui hărţuitori care au încercat să-i intre în casă”, din cauza cărora s-a simţit obligată să „se pregătească în caz că s-ar întâmpla ceva rău”. Un alt bărbat, pe nume Roger Alvarado, a fost arestat de mai multe ori în ultimii ani pentru că a încercat să intre în casa din Manhattan a vedetei.

În iunie 2019, un bărbat din Iowa a încercat să se strecoare în casa din Rhode Island a cântăreţei, susţinând că vrea să o ia de soţie. În 2017, vedeta a câştigat un proces împotriva lui David Mueller, un DJ pe care l-a acuzat de agresiune sexuală.

30 afisări
Sursa: DIGI24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*