Un nou „TUN” În Realitate eşti mai bun

2

Se stie ca in romania peste 50% din marile averi, sau facut pe spatele oamenilor saracii. Exemplele cele mai concludente sunt: FNA,FNI, Caritas, SAFI sau Gerald, , Banca religilor etc. lA FNA, pagubiti au fost:aprox.11.000, FNI 21.000., Caritas, SAFI sau Gerald,  aprox. 6 mil. de pagubiti. 
In proportie de 99% din acesti banii, se regasesc azi, in trusturile mari din presa,Radio/TV.Presa scrisa.online.tiparita. Si implicit o parte din beneficiari acestor bani sunt. azi in top 100. cei mai bogati „romanii” Romani cu gilimele, pentru ca majoritatea sunt evrei,nasoni,si agenti secreti straini infiltrati inainte de 89 in romania, si ramasi in romania dupa, pentru jaf national, acum sunt curati ca lacrima.Nu dau ex. cautati pe  google. si veti gasi dovezi cu nemiluita.
Acum in sec.21. metoda de furat, sa transformat in Teledonuri,la aceste asa numite  campanie de stangere de fonduri pentru cei afectati. Nu lipseste sustinatorul Caritas, pe bani poporului la TVR. Mihai Tatulici.(vezi pagubiti mai sus)
Au fost asemenea. „ajutari de bogatasi ” si pentru cutremure,inundati,pentru tsunami etc. Dar dupa nu sau adus dovezi ca bani au ajuns acolo!
Cum marile averi se fac, pe spatele oamenilor saraci, sau in situati de calamitati naturale etc. Azi in multe zone din romania, sunt calamitate de zapada. Sau hotarat sa faca un centru de „de ajutor” numit În Realitate eşti mai bun.

Felicită România! Cea Mai Votată Urare Va Fi Premiată Cu Un Laptop Pe Zi “Teapa???”

Concursul România Râde O Mare Teapa

Cei invinuiti de FNI
Eu personal nu am incredere in aceste campani,Si sunt convins, ca nu ajunge unde trebuie, la sinistrati!!!
Nu aveti incredre in acestia, sunt pusi doar pentru jaf.Veti spune ca. acesta campanie este in colaborare cu Ministerul de Aparari, Da si FNI. era garantat de CEC.
Acum nu spun ca nu ajunge nimic la sinistrati! Ajunge la primari, unde vor fi sortate si furate de primari,consilieri etc.

Au furat până şi casele sinistraţilor

S-a furat din banii pentru sinistrati

Secretarul general al Prefecturii Vrancea, anchetat dupa ce a furat din hrana pentru sinistrati

100 de case pentru sinistrati au iesit lipsa la numaratoarea MAI

Sa nu uitam de cazurile in care neamurile primarilor,consilierilor, au beneficiat de materiale de constructi, fara a fi afectate.Se mai fac inca niste manevre, Pentru  cei sinistrati, sa primeasca ajutoarele, sunt obligati sa voteze cu primarul,si pachetele sunt primite cu sigla partidului. PSD,PNL,PC,PD.L.UNPR.UDMR. etc.
Cu siguranta urmeaza inundatile, iar jaful, prin ajutoare,teledonuri vor urma!!!
Daca sunt oameni care vor sa ajute este cel mai indicat, sa se adune, si sa mearga oameni in zonele sinistrate, si sa dea  ajutoarele personal. cu sigurante se vor gasi proprietari de camioane care sunt disponibili sa  asigure transportul gratuit.
Iar in legatura cu numele „campaniei” În Realitate eşti mai bun, Daca este asa sa dea SOV bani inapoi pagubitilor, nu cum sa facxut, paguba este platita din bugetul statului, Adica de popor,

Repet nu aveti incredere in aceste campanii. Eu cataloghez aceste campanii, 90% ca Excrocheri, jaf!!!!

1 afisări

2 răspunsuri la “Un nou „TUN” În Realitate eşti mai bun”

 1. Companii se scrie cu doi de i.
  Numarul pagubitilor la fonduri mutuale e mai mare, vreo 350 mii la FNI si vreo 220 mii la SAFI. Cam la fel pe la Caritas.
  Tatulici e un mare escroc, de acord! Prin 1999 facea propaganda deşănţată pentru FNI, dar nu degeaba căci „sugea” de la Vîntu şi-şi finanţa revista Privirea. Acum, această japiţă face la fel.

  • 1)Mersi de atentionare. Apreciez cand critica este de bun simt.Am corectat.
   2)Dupa cate stiu eu, in total pagubiti celor 3, sunt undeva la 6 milioane.
   3) Tatulici este o „jigodie” care este platit acum pentru aportul adus la FNI.FNA. normal nu va pleca de la trustul Realitatea media, doar in sicriu.

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*