Un nou tun Roşia Montană!!!!

1

Romania a fost jefuita din 1990 si pana acum de tot ce sa putut fura. Startul la acest jaf national a fost dat de  mumiile  Bolsevice Iliescu,Roman, si de Bruckner o javra de evreu.  care a propus legea 18. privind  proprietatile.  In acest fel  sa dat startul la jaf. In 1990 ploverul bolsevic a declarat industria din romania un morman de fiare vechi.si  date cadou celor care sunt acum in top100 cei mai bogati Romani. care acum sunt numiti oameni de afaceri. Tot jaful sa facut cu implicarea a 99.99% din cei care au condus Romania de atunci, si continua si in zilele noastre(Da a mai ramas ceva de furat) Sa enumewram doar cateva jafuri nationale. Petrom,Comtim,Romtelecom etc. (etc la nesfarsit)

Ce nu a fost furat de tradatorii din Romania. au fost date strainilor in general Nemtilor,Austriecilor,Grecilor  etc. Toate astea au fost conditi puse pentru aderarea la NATO .mUE. si pentru a primi bani de la FMI(un FNI dar international)
Acum straini  au pus ochi pe aurul de la Rosia Montana si il vor cu orice pret (il vor avea spaga, tradarea nationala. este sfanta in romania) Un aricol pe acesta tema a fost scris Vasile AICI
Acum ceva zile unul din cei care au interesul in jefuirea tari a declarat:
Ambasadorul Canadei în România, Philippe Beaulne, a declarat miercuri, 2 noiembrie, în cadrul unei întâlniri avute la Camera Deputaţilor cu preşedintele Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, deputatul PDL William Brânză, şi cu membri ai comisiei, că întârzierea implementării proiectului Roşia Montană poate să transmită un semnal negativ şi altor investitori, precizând însă că decizia aparţine statului român. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Romania este o tara terminata din toate punctele de vedere, daca inainte de 89. eram granarul europei. Acum importam pana si Kkt. Dupa parerea mea a inceput numaratoare inversa in privinta Romanie, Care este condusa de niste tradatori de tara,jigodi,javre ordinare, hotii.criminali. care pentru bani  o iau la stanga si pe mama lor.
 
Suntem un popor de plante!!!!!!

1 afisări

Un răspuns la “Un nou tun Roşia Montană!!!!”

  1. a se intelege ca ce a declarat ambasadorul canadei e, fie ca iti place, fie ca nu, adevarul. sa zicem ca nu vroiam proiectul de la rosia montana, ei bine trebuia refuzat de acum 14 ani. oricare ar fi fost decizia trebuia luata atunci, nu taraganata mai bine de un deceniu.

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*