Un nou „tun” teledon in realitate ești mai bun

0

Se stie ca in romania oamenii sunt furati in proportie de 90%. Asta este o practica generala de 22 de ani, Iar scopul este doar unul singur. imbogatirea anumitor baieti destepti, nu conteaza in ce imprejurari. Bani sa vina.
Pana acum, sa furat de la romani, fabrici, uzine, pamanturii, etc. dar si tunuri directe, date prin FNA, SAFI,  CARITAS  etc. nimeni nu a patit nimic, iar cei care au fost capii, acestor jafuri, acum sunt oameni de afaceri. Si cum era normal, au televiziuni.
O alta metoda de a fura direct de la romani, este asa numitele teledonuri, sau fundati, unde se colecteaza banii, Se pretinde un scop nobil, dar in realitate, bani ajung im proportie de 90% in alta parte.
Pana acum, majoritatea teledonurilor, nu au facut dovada ca banii, au ajuns acolo unde trebuie.

Azi se mai face un teledon, pentru o  pretinsa facere de bine. Numita  Campanie pentru ajutorarea copiilor din Delta Dunării, Organizata de Realitatea Media, Asociația Salvați Delta Dunării și SMURD,

Realitatea TV continuă campania începută în februarie, „În realitate ești mai bun”. Astfel, în parteneriat cu Asociația Salvați Delta Dunării și SMURD, organizează în perioada 9 aprilie  30 mai o campanie pentru ajutorarea copiilor din Delta Dunării. În această perioadă vor funcționa telefoanele cu suprataxă si sms- urile puse la dispoziție de operatorii de telefonie mobilă. Obiectivul campaniei este strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei ambulanțe Hovercraft, dotată cu aparatură medicală de urgență, săparea unor puțuri de mare adâncime pentru a asigura accesul copiilor la apă potabilă,  achiziționarea de filtre pentru purificarea apei si susținerea Caravanei stomatologice care va acorda servicii de calitate în mai multe zone din Delta.

Pentru a da  credibilitate sa inceput o campanie, in care sunt facute publice pozele, si povestile unor copiii din Delta. Multi pun botul, si doneaza.
Dar sa nu uitam de: cei care sunt implicati in acesta campanie.
1) Realitatea Media. Este in proprietatea lui SOV, care este acuzat de acte de coruptie, si diferite alte infractiuni de inselatorie. Inclusiv in cazul FNA, SAFI, FNI.

Pagubiti FNI,   

Orice păgubit FNI poate solicita printr-o cerere la Parchet reinculparea lui Vîntu
2) Asociația Salvați Delta Dunării.  este o asociatie infintata si condusa, de un „locotenent” loial a lui SOV. Liviu Mihaiu,
3) Fundatia pentru smurd. Aici se poate spune ca nu prea sunt multe de spus. Ei doar sustin acesta Campaniie. Dar sa nu uitam, ca si FNI era sustinut de CEC.
Cine promoveaza acesta Campanie? Nimeni altul decat  Mihai Tatulici Care a promovat si FNI in TVR. Mihai Tatulici
Eu nu am incredere in aceste companii, de intrajutorare. Care sunt aproape convins, ca sunt niste inselatorii.
Eu ma intreb, cati din cei din delta au contribuit la FNI?
 

Felicită România! Cea mai votată urare va fi premiată cu un laptop pe zi “teapa???”

Concursul România râde o mare teapa

Un nou “TUN” În Realitate eşti mai bun

Fiecare face ce vrea cu banii lor, dar eu sfatui oamenii,  sa nu doneze bani acestor …….,
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*