Un preot de 46 de ani și soția lui, nevaccinați, au murit de COVID-19.

0

Un preot din comuna Orodel, județul Dolj, infectat cu SARS-CoV-2 a murit, după ce a dezvoltat o formă gravă a bolii. La două zile după deces şi soţia acestuia a decedat. Aceştia erau părinţii a doi copii, care acum au rămas orfani, în vârstă de 7 şi 21 ani.

Preotul a fost transferat la Institutul „Marius Nasta”, din Bucureşti, dar acolo a pierdut lupta cu boala. Pe de altă parte, soţia sa a decedat la spitalul din Caracal. Preotul în vârstă de 46 de ani nu era cunoscut cu alte probleme de sănătate. În schimb, soţia sa avea diabet, dar nu avea o formă gravă a bolii. Niciunul dintre ei nu erau vaccinaţi.
Ultima dorință a preotului a fost ca cei doi copiii să se vaccineze, acesta regretând că nu s-a imunizat la timp, potrivit spuselor unei localnice.

„Nu s-au vaccinat, poate aveau şansă să scape, dar uite s-au dus, şi soţia, şi el, au murit. Rămaseră copiii aşa, singuri. Am auzit când vorbea, ultimele lui cuvinte, şi a spus: Dacă mă vaccinam, poate aveam şanse, copiii mei să se ducă să se vaccineze, le-a transmis. Şi astea au fost ultimele cuvinte şi a murit”, a povestit o localnică, potrivit Digi24.

Preotul slujea de 14 ani în comuna natală Orodel, din Dolj. Era singurul duhovnic din cele cinci sate ale comunei.
„N-avem niciun preot acum, am rămas descoperiți. Trebuie să apelăm, să vedem, la comunele vecine, la preoți pentru înmormântări, pentru slujbele care se fac săptămânal duminica la biserică. Durere. Și dezamăgirea este mare de tot”, a declarat primarul localității Orodel, Jane Vâlcomeanu.
Oamenii din sat au mers în număr mare vaccineze.
“Nu m-am vaccinat până acum, dar vreau să mă duc și eu pentru că mi-e frică. E de speriat, nu vedeți,” a spus o localnică.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*