Uninominalul intr-un singur tur!!

0

Asigurarea locurilor bine platite(si cu spagi mari) din parlament senat, este extrem de importanta. se stie ca, USL nu vrea unicameral, si minim 300 de hoti.(pardon parlamentar)
A doua masura a guvenului USL a fost asigurarea locurilor prin lege. SUSL a adoptat, azi, legea care prevede castigarea mandatelor de deputati şi senatori de catre acei candidati care intrunesc cele mai multe voturi in colegiile in care candideaza, in sistem uninominal majoritar.

În textul propunerii de lege se arată că la nivelul colegiilor uninominale se atribuie un mandat candidaţilor care aparţin unui competitor electoral ce a întrunit pragul electoral şi care au obţinut cel mai mare număr de voturi valabil exprimate în colegiul uninominal în care au candidat.

Sa nu uitam ca majoritatea senatorilor si deputatilor PNL, PSD aka  USL. au intrat in parlament la redistribuirii, Ex. Calin Tariceanu, Crin Antonescu, Norica Nicolai, Bogdan Olteanu, Anton Anton, Mariana Campeanu, Ludovic Orban, Ioan Ghişe, Puiu Haşotti etc.
Dar cum acum asti sunt virgini acum dupa coaserea de himen, Politica este o curva, cei care o practica cum se numesc?
Ce uita PONT. este faptul ca aproape 9 mil. de romani, au votat o singura camera si minim 300 de parlamentari.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*